Aυτό το προϊόν σβήνει την κούραση!

Aυτό το προϊόν σβήνει την κούραση!

Μια έξυπνη φόρμουλα από την Elizabeth Arden

Το Flawless Finish Correcting & Highlighting Perfector κάνει ακριβώς αυτό που λέει: είναι ένα concealer με ελαφριά υφή που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης και επαναφέρει τη λάμψη στο πρόσωπο.

Με μία κίνηση καμουφλάρει όχι μόνο τους μαύρους κύκλους αλλά και τις κοκκινίλες και τις λεπτές γραμμές. Ακριβώς επειδή έχει ελαφριά υφή, μπορείτε να "χτίσετε" την κάλυψη που θέλετε ενώ παράλληλα τα ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά και η βιταμίνη Ε περιποιούνται την επιδερμίδα και τα ειδικά μικρομόρια λάμψης δίνουν φως.

"Για να διορθώσετε τις ατέλειες απλώστε το στις σκοτεινές περιοχές γύρω από τα μάτια, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών, κοντά στην μύτη, και προς τα έξω" συμβουλεύει η Rebecca Restrepo, Global Makeup Artist της Elizabeth Arden. "Μπορείτε επίσης να το απλώσετε γύρω από τα ρουθούνια, τις άκρες του στόματος ή τοπικά πάνω στις κοκκινίλες για να εξουδετερώσετε την ανομοιομορφία". Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως highlighter "περνώντας το κατά μήκος της μύτης, ψηλά στα ζυγωματικά, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κέντρ των χειλιών, για ένα ελαφρύ πέπλο λάμψης" συμβουλεύει η ειδικός.