Η δροσερή Άνοιξη του Issey Miyake

Η δροσερή Άνοιξη του Issey Miyake

3 φρέσκα αρώματα-παραλλαγές πάνω στα best sellers L'Eau d'Issey

Μια δροσερή, "πράσινη" ανάσα φέρνει στην διάσημη σειρά των αρωμάτων L'Eau ο Issey Miyake, με 3 συλλεκτικά, νέα ελιξίρια- πάντα ακολουθώντας την λογική της καθαρότητας και της απλότητας που χαρακτηρίζει τη σειρά.

Στο γυναικείο L'Eau d'Issey Lotus, τα άνθη του λωτού κάνουν βουτιά σε κρυστάλλινα, δροσερά νερά και δίνουν τις ντελικάτες νότες τους σε ένα νέο άρωμα γαλήνιο και φίνο.

Ο κορυφαίος αρωματοποιός Alberto Morillas υπογράφει αυτό το ελαφρύ auatic floral ελιξίριο, όπου εκτός από τα άνθη λωτού βρίσκουμε και νότε από υάκινθο, γιασεμί sambac, white musk και πολύτιμα ξύλα.

YUZU

Το L'Eau d'Issey pour Homme Yuzu έρχεται αναζωογονημένο από το yuzu, αυτό το ιδιαίτερο εσπεριδοειδές από την Ιαπωνία που είναι κάτι ανάμεσα σε μανταρίνι και λεμόνι. Το Yuzu "ανοίγει" το άρωμα με τη φρεσκάδα του, που τονίζεται ακόμα περισσότερο από το ginger, ενώ στη συνέχεια έρχονται δροσερές νότες και μια ιδέα από μοσχοκάρυδο, μαζί με κέδρο και βετιβέρ, να απογειώσουν τον χαρακτήρα του αρώματος.

MINT

Τέλος, το L'Eau d'Issey pour Homme Sport, μπαίνει στη νέα σεζόν ακόμα πιο δροσερό και γεμάτο ενέργεια, καθώς ο Alberto Morillas βάζει στο κοκτέιλ την μέντα, που δίνει την παγωμένη φρεσκάδα της. Στις νότες κορυφής συναντάμε γλυκόπικρο ροζ γκρέιπφρουτ και περγαμόντο, στην καρδιά μέντα και γεράνι ενώ στηβάση βετιβέρ και λευκά ξύλα, ένας γοητευτικός οσφρητικός συνδυασμός.