Sky Ferreira: Η νέα μούσα της Redken μιλάει για την απόφαση να γίνει ξανθιά!

Sky Ferreira: Η νέα μούσα της Redken μιλάει για την απόφαση να γίνει ξανθιά!

Αλλά και για... τον Kurt Cobain! 

Είναι μόλις 21 ετών όμως είναι από τα νέα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας, έχει ήδη περπατήσει στο catwalk του Marc Jacobs και τον Δεκέμβριο που μας πέρασε μάθαμε πως υπέγραψε συμβόλαιο με την Redken.

Η Sky Ferreira "έχει ένα μοναδικό πνεύμα και στυλ" λέει ο Shane Wolf, Worldwide Manager της Redken. "Έχει να πει μια ιστορία και δεν φοβάται να την παει... Η Sky ενσαρκώνει την ενέργεια κάθε Νεουορκέζας. Εξάλλου, η Νέα Υόρκη είναι μια δυναμική πόλη όπου οι άνθρωποι έρχονται να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους και να μοιραστούν την ιστορία τους με τον κόσμο", συμπληρώνει.

sky4

Πρόσφατα η Sky Ferreira μίλησε στο site του περιοδικού Grazia και ιδού τα 7 πράγματα που μάθαμε για εκείνην:

1. Της αρεσει να πειραματίζεται με το χρώμα: Έγινε αρχικά ξανθιά για την καμπάνια που έτρεξε τον Δεκέμβριο, όμως τώρα είναι σκούρα καστανή: "Ήταν δύσκολο να συντηρήσω το ξανθό αλλά μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με το χρώμα. Όλες θα πρέπει να δοκιμάσουν να γίνουν ξανθές, έστω για μια φορά!"

2. Μεγάλωσε με την Redken: "Είχα χοντρά μαλλιά και βαριόμουν να τα χτενίσω. Η μαμά μου με κυνηγούσε στο σπίτι με ένα μπουκάλι της Redken που ξεμπέρδευε τα μαλλιά"

3. Κάνει beauty sleep στα μαλλιά της: "Έχω πολύ ξηρά μαλλιά και μου αρέσει να αφήνω το conditioner για πολλή ώρα. Συχνά κοιμάμαι με μια θεραπεία της Redken. Επίσης κοιμάμαι σε μεταξωτό μαξιλάρι, γιατί κρατάει τα μαλλιά απαλά".

4. Ο Kurt Cobain ήταν το ίνδαλμά της- στα μαλλιά- και μάλιστα την ενέπνευσε στο τελευταίο της κούρεμα.

5. Λατρεύει να δουλεύει με τον φωτογράφο Matt Irwin: "Ήταν μια φανταστική καμπάνια. Ο Matt ζούσε μαζί μου στη Νέα Υόρκη οπότε τον ξέρω πολύ καιρό. Ήταν πολύ εύκολο και fun!

6. Ξέρει πώς να διαχειριστεί μια bad hair day: "Απλά φοράω ένα καπέλο..."

7. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το σίδερο ισιώματος: "Είναι το νούμερο 1 εργαλείο για τα μαλλιά μου!".