Ταξιδέψαμε στην... Σαντιγί για να γνωρίσουμε μια νέα beauty σειρά!

Ταξιδέψαμε στην... Σαντιγί για να γνωρίσουμε μια νέα beauty σειρά!

Και να γιορτάσουμε τα 110α γενέθλια της Diadermine! 

Φέτος είναι μια χρονιά-ορόσημο για το γαλλικό beauty brand Diadermine: συμπληρώνει 110 χρόνια στην υπηρεσία της ομορφιάς, έχοντας διανύσει μια πετυχημένη πορεία από το φαρμακείο στα καταστήματα καλλυντικών πολλών μεγάλων αγορών και,βέβαια, περνώντας στην οικογένεια του ομίλου Henkel.

1

Για να το γιορτάσει, η Diadermine δημιούργησε μια καινούρια σειρά που την ονόμασε Νο 110 και με αυτές τις δύο αφορμές, βρεθήκαμε μια παρέα από beauty editors (Ελληνίδες και ξένες) στην ονειρεμένη Chantilly, μια περιοχή λίγο έξω από το Παρίσι. "Η Νο 110 δεν είναι μια σειρά που δημιουργήθηκε για τα γενέθλιά μας", μας εξήγησε η επιστήμονας της Diadermine "Δουλεύουμε αρκετά χρόνια πάνω στις φόρμουλες, και για πρώτη φορά λανσάρουμε μια σειρά που δεν δουλεύει πάνω σε ένα στοχευμένο πρόβλημα αλλά καθολικά στην αντιγήρανση, στους παράγοντες που "κλέβουν" από την επιδερμίδα τη νεανική της εμφάνιση". Γιαυτό και το 110 δεν σημαίνει μόνο τα χρόνια που κλείνει φάτος η μάρκα αλλά και ένα μυστικό που κρύβει κάθε προϊόν στην καρδιά του: 110 σταγόνες από ένα πανίσχυρο συμπύκνωμα που αποτελείται από 11 ενεργά συστατικά: Pro-Collagen, Υαλουρονικό οξύ, 3 αμινοξέα, 3 βιταμίνες, 2 βιταμίνες και 1 πεπτίδιο.

2

Η σειρά περιλαμβάνει δύο προϊόντα καθαρισμού, μία Κρέμα ημέρας, μία Κρέμα Νύχτας και ένα μεταξένιο Έλαιο, που αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια τρυφερή ευωδιά και απορροφάται αμέσως- αλλά όπως μάθαμε, θα εμπλουτιστεί σταδιακά με περισσότερα προϊόντα.

2014-02-21-14.54

Όσο για την πόλη που μας φιλοξένησε, την Chantilly, μοιάζει με έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικής. Το παλάτι με τα σχεδόν υπερφυσικά διαμερίσματα, την βαριά, πολυτελή διακόσμηση, την αύρα μιας άλλης εποχής που την ψυχανεμίζεσαι γύρω σου καθώς περνάς από το ένα δωμάτιο στο άλλο (highlight η βιβλιοθήκη που φιλοξενεί σχεδόν 14.000 τόμους!), οι απέραντοι κήποι που ακόμα και γυμνοί, στην καρδιά του χειμώνα, σε καθηλώνουν και σε καλούν να τους εξερευνήσεις (στην βόλτα μας στους Αγγλο-Κινεζικούς κήπους συναντήσαμε κύκνους να γλιστράνε αγέρωχα στο ποτάμι), οι βασιλικοί στάβλοι, τα άλογα και τα πόνυ που περνάνε πλάι σου, το ιππικό μουσείο, τα χαριτωμένα μαγαζάκια που ενσωματώνονται απόλυτα στο κάδρο, οι fromagerie (περάσαμε κάμποση ώρα στην Fromagerie Series, μία από τις 3 κορυφαίες της Γαλλίας, μαθαίνοντας και δοκιμάζοντας εκλεκτά γαλλικά τυριά), τα μικροσκοπικά ζαχαροπλαστεία...

Όλα πινελιές σε ένα μαγικό σκηνικό, ένα παραμύθι με κάστρα, beauties και... happy end!

Happy bday Diadermine!