Δώσε στο δέρμα σου τροφή!

Δώσε στο δέρμα σου τροφή!

Μάθετε τα πάντα για το Carbo Care και γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όσο μεγαλώνουμε, εμφανίζονται ρυτίδες στο πρόσωπο; Ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι το δέρμα μας χάνει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται και να «ζαρώνει». Τι μπορούμε να κάνουμε, για να ενεργοποιήσουμε τη διαδικασία ανάπλασης του προσώπου και να «γυρίσουμε πίσω τον χρόνο» χωρίς παρενέργειες και με απόλυτα φυσικό τρόπο; Η απάντηση είναι μία: Να δοκιμάσουμε το new entry στην Ελλάδα, το Carbo Care!

Πώς λειτουργεί;

Το Carbo Care, βασίζεται στη χρήση του αερίου CO2, που εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του σε κλασικά προβλήματα ιατρικής αισθητικής. Με τη δύναμη του ακίνδυνου CO2, σε συνδυασμό με την αιχμή της τεχνολογίας, καταφέρνουμε να αντιμετωπίσουμε τις ρυτίδες του προσώπου, τις γραμμές έκφρασης, ακόμα και τους δύσκολους μαύρους κύκλους! Πώς; «Ξεγελώντας» τον οργανισμό μας!

Ουσιαστικά, με το Carbo Care, διοχετεύουμε ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ποσότητες CO2 στα σημεία του προσώπου που μας ενδιαφέρουν, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να τις αντιλαμβάνεται (ένδεια οξυγόνου) και οξυγονώνει τις συγκεκριμένες περιοχές. Περισσότερο οξυγόνο σημαίνει καλύτερη αιμάτωση και τόνωση της μικροκυκλοφορίας. Επίσης, δημιουργείται νέο αγγειακό πλέγμα, για να κυκλοφορήσουν στα σημεία που μας ενδιαφέρουν, τα πολύτιμα συστατικά που παράγει ο οργανισμός, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να γεμίζουν από μέσα!
Άρα, δεν εγχέεται καμία επικίνδυνη ουσία, καθώς το Carbo Care λειτουργεί αυτόλογα, δηλαδή ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της ιατρικής κοσμετολογίας, που θέλουν τον οργανισμό να δρα μόνος του, αφού του δώσουμε κάποιο ερέθισμα.

Είναι ασφαλές;

Απόλυτα! Το CO2 βρίσκεται ήδη μέσα μας, κάθε φορά που εισπνέουμε και εκπνέουμε! Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι το αέριο CO2, χρησιμοποιείται κατά κόρον στην ιατρική, όπως για παράδειγμα στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο, μετά από ελάχιστες συνεδρίες είναι εντυπωσιακά! Ένα πρόσωπο με βελτιωμένη τη θρέψη και τη μικροκυκλοφορία, είναι αισθητά πιο νεανικό και φρέσκο. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έκφρασης εξαλείφονται, ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς παγωμένο βλέμμα! Αισθητή βελτίωση, υπάρχει στην περιοχή των μαύρων κύκλων, οι οποία μπορούν για πρώτη φορά να αντιμετωπιστούν με μεγάλη επιτυχία, με το Carbo Care.

Ενημερωθείτε για το Carbo Care, αποκλειστικά για την Ελλάδα στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic!

www.medicosmetic.gr

Κηφισιά: 210 6232400
Πατησίων: 210 8833800
Σύνταγμα: 210 3232722