Ξεκινάμε πλάνο κατά της κυτταρίτιδας: Βήμα δεύτερο!

Ξεκινάμε πλάνο κατά της κυτταρίτιδας: Βήμα δεύτερο!

Η φόρμουλα καθημερινής φροντίδας 

Πόσο μας απασχολεί εμάς τις γυναίκες η κυτταρίτιδα; Για ρίξτε μια ματιά στα νούμερα που έδωσε η πρόσφατη έρευνα της Vichy: 78% των γυναικών ανησυχούν πολύ για την κυτταρίτιδα στους γλουτούς αλλά και σε όλο τους το σώμα, καθώς το 12% εντοπίζεται στα χέρια,το 27% στην κοιλιά, το 30% στην περιφέρεια, το 51% στα οπίσθια και το 16% στα γόνατα.

Και επειδή θέλουμε όχι μόνο ορατά αποτελέσματα αλλά και όσο πιο γρήγορα γίνεται, η Vichy φέρνει μια νέα, έξυπνη φόρμουλα: το CelluDestock Serum Flash, έναν ορό που σμιλεύει το σώμα σε 14 ημέρες!

CELLUDE

Με υφή εμπνευσμένη απο τα serum προσώπου, αυτό το δροσερό προϊόν "χτυπά" σε 5 σημεία: στην όψη φλοιού πορτοκαλιού, στις ζώνες επίμονου τοπικού πάχους, στη σφριγηλότητα, την ομοιομορφία και την υφή της επιδερμίδας!

Η δράση του βασίζεται σε 3 δραστικά συστατικά, τα οποία βρίσκονται στην υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση: Καφείνη σε καθαρή μορφή και μέγιστη συγκέντρωση 6%, δύο φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τα προϊόντα που έχουμε δει ως τώρα- και χωρίς να επηρεάζει την υφή του προϊόντος, κάτι που όπως εξηγούν οι επιστήμονες της Vichy δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Το CelluDestock Serum Flash περιέχει ακόμα Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο για πρώτη φορά η Vichy το χρησιμοποιεί σε ένα προϊόν φροντίδας και που, σε συνδυασμό με τη γλυκερίνη, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Και τέλος, Σαλικυλικό οξύ, που βοηθαει στην ομοιομορφία της επιδερμίδας και συμβάλλει στην απαλότητά της, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της.

Τι υπόσχεται: Άμεσα, η όψη φλοιού πορτοκαλιού ελαττώνεται και η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή και ομοιόμορφη (σε αυτό βοηθούν και οι αδιόρατες μικροπέρλες που περιέχει), σε 14 ημέρες η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται ορατά έως 27% ενώ σε 28 ημέρες η μείωση φτάνει στο 40%!