Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs!

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs!

Τα δεδομένα αλλάζουν στον πλανήτη της ομορφιάς! 

Η σειρά μακιγιάζ του Marc Jacobs λανσαρίστηκε στην Αμερική το προηγούμενο καλοκαίρι όμως πέρασε σχεδόν ένα εξάμηνο μέχρι να μας ανακοινώσει την μούσα του.

"Δεν με ενδιαφέρουν οι ηλικίες και τα δημογραφικά, εμπνέομαι από τις υπέροχες γυναίκες" ειπε χθες ο Marc Jacobs από το Παρίσι. Την Πόλη του Φωτός διάλεξε ο διάσημος σχεδιαστής για να κάνει το ντεμπούτο της στην Ευρώπη η σειρά μακιγιάζ με την υπογραφή του και με αυτή την αφορμή ανακοίνωσε πως πρόσωπο της σειράς θα είναι η 64χρονη Jessica Lange!

"Λατρεύω τις γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και όραμα", πρόσθεσε. "Που είναι δυναμικές και δημιουργικές. Που βάζουν τη μόδα και την ομορφιά στη ζωή τους αλλά δεν είναι όλη τους η ζωή", είπε.

jess

Οι πρώτες φωτό της Jessica Lange ανέβηκαν στο Instagram του brand και δείχνει υπέροχη! "Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι η έκπληξη, δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο μοτίβο", εξήγησε ο Marc Jacobs. "θέλουμε να μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα την έμπνευσή μας οποιαδήποτε στιγμή και ο καιρός θα αποδείξει ότι η ομορφιά δεν είναι ένα άτομο συγκεκριμένο, αλλα αφορά οποιονδήποτε την επιδιώκει".

Πάντως φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μια τάση ήδη προς την κατεύθυνση που αντιλαμβάνεται ο Marc Jacobs την ομορφιά, καθώς ο Nars ανακοίνωσε πως πρόσωπο της επόμενη καμπάνιας του θα είναι η 68χρονη ηθοποιός Charlotte Rampling, η Angela Lindvall περπάτησε στο catwalk του Balmain δίπλα στην Karlie Kloss ενώ η 62χρονη Jacky O'Shaughnessy φωτογραφήθηκε με lingerie για την American Apparel.