Κάντε copy: Το Wild χτένισμα της Kirsten Dunst

Κάντε copy: Το Wild χτένισμα της Kirsten Dunst

Με προϊόντα της νέας σειράς tecni.art Wild Stylers της L'Oréal Professionnel! 

Η tecni.art της L'Oréal Professionnel είναι μια σειρά styling που προέρχεται απευθείας από τα catwalks, από την καρδιά των trends δηλαδή. Τελευταία, στα περισσότερα shows, αυτό που είδαμε όσον αφορά στα χτενίσματα είναι η τάση τα μαλλιά να είναι ατίθασα και έχετε πλέον στα χέρια σας τις τέλειες φόρμουλες για να τα δημιουργήσετε!

Ο λόγος για τη νέα σειρά Wild Stylers της L'Oréal Professionnel, που σας επιτρέπει να έχετε ατίθασο look με μαλλιά φυσικά και μαλακά στο άγγιγμα: από χαλαρά κυματιστά μαλλιά σε ατίθασες κοτσίδες, από απίθανο όγκο σε κόμπους- το wild look που θέλετε είναι παιχνιδάκι!

Ο Anthony Turner, διάσημος hairstylist στα fashion weeks και συνεργάτης της L'Oreal Professionnel, υπέγραψε το look της Kirsten Dunst (που είναι η νέα μούσα της L'Oreal Professionnel εδώ και λίγους μήνες) για την καμπάνια των Wild Stylers και μίλησε για τα προϊόντα αλλά και το πώς δημιούργησε το χτένισμα της star.

CREPAGE DE SIGNON

Ποιό είναι το όραμά σου για το styling;
Το όραμά μου για το stying είναι ότι πρέπει να προκύπτει χωρίς προσπάθεια και να είναι αληθινό. Συνεχώς προσπαθώ στον τρόπο που διαμορφώνω τα μαλλιά να διατηρώ ένα στοιχείο από κάτι ακατέργαστο, έτσι ώστε κάθε πραγματική γυναίκα να μπορεί να συνδεθεί μαζί του.


Τι περιμένεις από ένα προϊόν styling;

Περιμένω ένα προϊόν styling να κάνει ό,τι λέει! Μιλώντας με τις γυναίκες σε καθημερινή βάση, πολλές από αυτές μου λένε ότι έχουν τόσα πολλά προϊόντα styling και όμως σχεδόν κανένα δεν παρέχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Tecni.ART, τα προϊόντα που κάνουν ακριβώς αυτό που λένε ότι κάνουν.

Πρόσφατα, είδαμε πολλές ατημέλητες υφές με ματ τελείωμα. Μπορείς να εξηγήσεις αυτή την ατίθαση τάση στα μαλλιά;
Πιστεύω πως αυτό είναι μία φυσική αντίδραση στα λαμπερά μαλλιά που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπαμε και για το οποίο χρησιμοποιούσαμε τεράστιες ποσότητες από serum για να δώσουμε λάμψη. Επίσης, πιστεύω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι σήμερα οι τάσεις δεν έρχονται τόσο από τις πασαρέλες, αλλά από το δρόμο. Οι σχεδιαστές παρατηρούν τί κάνουν οι νέοι άνθρωποι και με τί πειραματίζονται, και τις περισσότερες φορές έχουν μία ατίθαση εμφάνιση και με ματ αποτέλεσμα.

SCRUFF ME

Πώς παίζεις με τα προϊόντα Wild Stylers; Μπορούμε να συνδυάσουμε προϊόντα;

Λατρεύω να αναμειγνύω προϊόντα για ένα πραγματικά cool, grungy look! Η συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιείτε λιγότερο προϊόν στην αρχή και στη συνέχεια να προσθέτετε ανάλογα με το πόσο ατίθασο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα.

To νέο προϊόν Crêpage de Chignon το θεωρείς ιδανικό για ποιού είδους στυλ και υφές;
Είναι πραγματικά εκπληκτικό να δημιουργείς ατημέλητα και ατίθασα μαλλιά, δίνοντάς τους σώμα! Τα διατηρεί όλα στη θέση τους και ταυτόχρονα μου επιτρέπει να μετακινήσω αν θέλω τα μαλλιά με ελάχιστη προσπάθεια και χτένισμα!

Ποιές είναι οι συμβουλές σου για να δημιουργήσει κάποιος trendy & grunge κόμπους;
Χρησιμοποιήστε το Scruff Me σε νωπά μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Το κλειδί για grunge μαλλιά είναι να μην χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

DEPOLISH

Μπορείς να μας εξηγήσεις το ατίθασο rock-n-roll look που δημιούργησες για την Kirsten στην επικοινωνία της μάρκας;
Για το εκπληκτικό look της Kirsten, ένα look με ματ υφή, χρησιμοποίησα το Scruff Me και το Depolish. Τα χρησιμοποίησα σε νωπά μαλλιά και τα άφησα να στεγνώσουν φυσικά. Ήταν συναρπαστικό να αναμειγνύεις τα 2 αυτά προϊόντα και έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα. Όταν τα μαλλιά της Kirsten στέγνωσαν, το αποτέλεσμα ήταν cool, ατίθασα μαλλιά με υφή, που ανυπομονώ να δημιουργήσω ξανά!