Extra φροντίδα από την Bobbi Brown; Λέμε ναι!

Extra φροντίδα από την Bobbi Brown; Λέμε ναι!

Ήρθε μια σούπερ ενυδατική φόρμουλα με την υπογραφή της!  

"Το κλειδί για φρέσκο, βελούδινο δέρμα είναι οι πλούσιες ενυδατικές συνθέσεις" λέει η guru του μακιγιάζ, Bobbi Brown και για του λόγου το αληθές προσθέτει στην σειρά περιποίησης Bobbi's Extra Skincare ένα εξαιρετικό προϊόν: την Extra Repair Moisture Cream.

Πρόκειται για μια πιο ελαφριά σύνθεση από αυτή της εμβληματικής Extra Repair Moisturizing Balm, με τα ίδια μακροπρόθεσμα θεραπευτικά οφέλη λόγω του αποκλειστικού Extra Repair Complex. Το προϊόν αυτο προσφέρει αμεσα αναζωογόνηση και βελούδινο αποτέλεσμα στο δέρμα, ενώ παράλληλα στοχεύει σε δυο θεμελιώδεις ανησυχίες μας: την γήρανση-απώλεια κολλαγόνου και την έλλειψη υγρασίας.

Μέσω μιας μοναδικής Τεχνολογίας Τριπλής Βάσης Νερού, το δέρμα εμπλουτίζεται άμεσα με νερό και φυτικά έλαια. Αυτή η καινοτόμα δομή επιτρέπει στην σύνθεση να εχει ελαφριά αλλα ταυτόχρονα πολυτελή και πλούσια ενυδατική υφή, ενω παράλληλα αφήνει μια κρεμώδη αίσθηση ανακούφισης. Το Έλαιο Ηλίανθου πλούσιο σε Ωμέγα προσφέρει ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα το Extra Repair Complex, ενισχύει την φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος προάγοντας την φυσική παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων αλλά και προσφέροντας πιο σφριγγηλή και ανορθωμένη όψη και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

Η Extra Repair Moisture Cream της Bobbi Brown είναι ιδανική για μικτούς-ξηρούς τύπους δέρματος καθώς και για θερμά, υγρά κλίματα.