Τι κάνει η Beyonce για λαμπερή επιδερμίδα;

Τι κάνει η Beyonce για λαμπερή επιδερμίδα;

Ο αγαπημένος της makeup artist αποκαλύπτει

Ο Sir John, αυτό είναι το όνομα του makeup artist που επιμελείται το μακιγιάζ της Beyonce από το προηγούμενο καλοκαίρι, μίλησε πρόσφατα στο Harpers Bazaar και αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά της διάσημης πελάτισσάς του- ανάμεσά τους, τι κάνει και έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα.

"Έχω εμμονή με την φροντίδα της επιδερμίδας. Να κάνετε συχνά facials και φυσικές μάσκες με βρώμη στο σπίτι. Αν δεν έχετε καλή επιδερμίδα δεν υπάρχει τρόπος να την καμουφλάρετε" λέει ο makeup artist. "Το καλοκαίρι δεν χρειάσεστε καθόλου μακιγιάζ. Φορέστε μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα, βάλτε ελάχιστο concealer και είστε έτοιμες".

Πώς είναι τόσο λαμπερή η επιδερμίδα της Beyonce; "Κάθε μήνα κάνουμε ένα φυσικό peeling με ένζυμα φρούτων, για να βελτιώσουμε την κυτταρική ανανέωση. Διώχνουμε τα νεκρά κύτταρα και εξασφαλίζουμε πως η επιδερμίδα της έχει την καλύτερη ενυδάτωση. Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, το κρατάμε όσο πιο διάφανο γίνεται, γιατί δεν της αρέσει το πολύ makeup. Θέλουμε να έχει τέλεια επιδερμίδα από κάτω και όλα τα υπόλοιπα να είναι απλώς η επικάλυψη στο κέικ!" είπε ο Sir John- τον ακούμε και πάμε να φτιάξουμε μια τέλεια φυσική μάσκα με βρώμη!

Για τη συνταγή κάντε κλικ εδώ!