Eau d' Arômes: Το νέο αντρικό άρωμα του Giorgio Armani!

Eau d' Arômes: Το νέο αντρικό άρωμα του Giorgio Armani!

Το ελιξίριο της casual κομψότητας

Μετά το Eau Pour Homme, το οποίο αποδίδει οσφηρικά το εμβληματικό blazer του αγαπημένου designer, και το Eau de Nuit που μοιάζει με ένα υπέρκομψο σμόκιν, ο Giorgio Armani συμπληρώνει το τρίπτυχο με το νέο Eau d'Aromes, κομψό και χαλαρό σαν ένα καλοραμμένο λινό σακάκι.

Πικάντικο και αυθόρμητο, το Eau d' Arômes είναι ένα παιχνίδι αντιθέσεων, δυναμικό και ταυτόχρονα ανάλαφρο, με φρεσκάδα και ζεστό βάθος. Στα πρώτα δευτερόλεπτα ανοίγει με σπίθες από περγαμόντο και μανταρίνι που ενώνονται με φωτεινές νότες από τζίντζερ για να δημιουργήσουν τη ζωντανή αίσθηση της φρεσκάδας. Αυτές οι "ηλιόλουστες" νότες χαρίζουν φως στο γλυκό, πιπεράτο και αυτοκρατορικό κάρδαμο που τονίζεται από το αρωματικό φασκόμηλο. Μετά από λίγο, το φλογερό τσίλι βάζει τη σπιρτάδα του στο κοκτέιλ του Eau d'Aromes για να ακολουθήσουν το πολύτιμο βετιβέρ, το αισθησιακό πατσουλί και το ζεστό amber.

Το μπουκάλι συνεχίζει αποτυπώνει το χαρακτηριστικό σακάκι Armani, με την απλή και αψεγάδιαστη γραμμή του, το γυαλιστερό, μαύρο πώμα από Βακελίτη και το γυάλινο σώμα να στέκονται πάνω στη μεταλλική βάση. Η απόχρωση ώχρας με τις χρυσές αντανακλάσεις, φέρνει στο νου ένα gentlemen's club, κάνοντας αυτό το άρωμα ένα απόλυτα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία των αρωμάτων της Συλλογής Giorgio Armani Eau pour Homme.