Η Nicole Richie έβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα της λεβάντας!

Η Nicole Richie έβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα της λεβάντας!

Θέλετε να την αντιγράψετε; Διαβάστε τα tips μας! 

Πρώτα, ζήτησε τη βοήθεια του photoshop για να δει αν θα της πηγαίνει το χρώμα. Χθες, αποκάλυψε στους followers της στο Instagram πως τελικά πήρε τη απόφαση και έκανε την αλλαγή.

Ο λόγος για τη Nicole Richie, η οποία έχει πλέον μαλλιά στο χρώμα της λεβάντας, όπως είδαμε στη φωτογραφία που ανέβασε, όπου έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν μπαλαρίνας, φοράει έντονο eyeliner και κάμποσες στρώσεις μάσκαρα.

"Κάθε γυναίκα που είναι fashion forward μπορεί να υποστηρίζει αυτό το χρώμα" είπε στο site bellasugar ο celebrity hairstylist της Matrix, George Papadopoulos. "Δεδομένου πως στη φύση δεν συναντάμε μαλλιά στο χρώμα της λεβάντας, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα αν ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας, όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να προσαρμόσετε το μακιγιάζ σας. Αν είναι υπερβολικό, κινδυνεύετε να μοιάζετε με κλόουν.

Όσο για τη "συντήρηση" αυτού του look, είναι μια full time υπόθεση. Οι ρίζες θέλουν φρεσκάρισμα συχνά και η απόχρωση κάθε λίγες μέρες, γιατί αλλιώς θα ξεθωριάσει σε ένα ανομοιόμορφο ξανθό", διευκρινίζει ο George Papadopoulos.