Μπορεί η ευτυχία να κρατήσει για πάντα;

Μπορεί η ευτυχία να κρατήσει για πάντα;

Ο Calvin Klein λέει "γιατί όχι;" 

Το Euphoria, το ελιξίριο της ευτυχίας όπως το φαντάστηκε ο Calvin Klein, είναι σταθερά στα best selling αρώματα και αυτή τη σεζόν έρχεται σε μια αιθέρια εκδοχή: το Endless Euphoria μοιάζει με ένα όνειρο που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αισθησιακό, λαμπερό, αέρινο, με μια αισιόδοξη αύρα από άνθη κερασιάς.

Σε αυτό το fruity floral κοκτέιλ, τα άνθη κερασιάς φλερτάρουν με μανταρίνι και περγαμόντο, νότες από βιολέτα, τριαντάφυλλο και πασχαλιά ενώ το σανδαλόξυλο, το μπαμπού και ο μόσχος δίνουν βάθος και διάρκεια στην ονειρεμένη ευωδιά του Endless Euphoria.

endless1

Το κλασικό μπουκάλι του Euphoria έρχεται αυτή τη φορά σε νέα εκδοχή, διατηρεί τις αισθησιακές του καμπύλες, πιο στρογγυλεμένες αυτή τη φορά. Η αισθητική του είναι πιο ανάλαφρη, το διάφανο μπουκάλι αποκαλύπτει το ρομαντικό αρωματικό ελιξίριο σε παστέλ ροδακινί και ροζ απόχρωση ενώ το ορθογώνιο μεταλλικό καπάκι διατηρεί τις αρχιτεκτονικές του γραμμές, ολοκληρώνοντας το μοντέρνο ύφος του μπουκαλιού.

Ονειρεμένη και η διαφημιστική καμπάνια, όπου συνεργάστηκαν κορυφαία ονόματα: Creative Director ο Fabien Baron, Δ/νση φωτογραφίας o Steven Meisel, hairstyling ο Guido Palau,μακιγιάζ από την Pat McGrath και πρόσωπο της καμπάνιας η Vanessa Axente, η οποία φοράει μια αέρινη δημιουργία Calvin Klein Collection, στις αποχρώσεις του ροδακινί και του μωβ της λεβάντας.

Δείτε το υπέροχο spot και αφεθείτε στην Endless Euphoria του Calvin Klein!