Πώς προετοιμάζουν την επιδερμίδα τους οι stars για το κόκκινο χαλί;

Πώς προετοιμάζουν την επιδερμίδα τους οι stars για το κόκκινο χαλί;

Έχουμε πληροφορίες εκ των έσω! 

Η προετοιμασία για τα Oscars,αλλά και τα λαμπερά πάρτυ πριν και μετά τη μεγάλη βραδιά, κρύβει πολλά μυστικά ομορφιάς, κάποια από αυτά μόλις έφτασαν στο mail μας και σπεύδουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Η Kiehl's ήταν ανάμεσα στα beauty brands που εμπιστεύτηκαν οι makeup artists για να ξεκουράσουν, να αναζωογονήσουν και να δώσουν λάμψη στην επιδερμίδα των διάσημων πελατών τους.

cream

Συγκεκρικένα, η make-up artist Kayleen McAdams χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών Kiehl's Creamy Eye with Avocado και την ενυδατική κρέμα Ultra Facial Cream στην Jessica Biel πριν από τα Oscars. «Ήθελα να δημιουργήσω κάτι φρέσκο, ανάλαφρο και θηλυκό. Το φόρεμα της είχε τόσο όμορφες παστέλ αποχρώσεις κι έτσι ήθελα να παίξω με αυτές και στο μακιγιάζ", είπε η makeup artist και εξήγησε πώς περιποιήθηκε την επιδερμίδα της ηθοποιού: «Ξεκίνησα την προετοιμασία της επιδερμίδας του προσώπου και των ματιών χρησιμοποιώντας τα Kiehl's Ultra Facial Cream και Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado, ώστε να δημιουργήσω την ιδανική βάση για να «πατήσει» το μακιγιάζ. Τέλος, χρησιμοποίησα στα χείλη της ένα παχύ στρώμα από το Kiehl's Facial Fuel No-Shine Lip Balm ώστε να ενυδατώσει τα χείλη της όση ώρα εγώ έβαφα τα μάτια της."

balm

Το No-Shine Lip Balm προτίμησε και ο makeup artist Nick Barose που επιμελήθηκε το look της Lupita Nyong'o σε ένα από party που παρευρέθηκε πριν τα Oscar. Στόχος του makeup artist, να διατηρήσει τα χείλη της απαλά ώστε να απλώσει τέλεια το κόκκινο κραγιόν που επέλεξε, το Rouge Pur Couture, #1 Le Rouge του Yves Saint Laurent.