Οι πλεξούδες της Diane Kruger είναι κομπλικέ- αλλά μπορείτε να τις αντιγράψετε!

Οι πλεξούδες της Diane Kruger είναι κομπλικέ- αλλά μπορείτε να τις αντιγράψετε!

Η hairstylist της Moroccanoil που έκανε το χτένισμα, εξηγεί τον τρόπο βήμα βήμα

«Η Diane είναι beauty icon, και για αυτό το λόγο θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό για την εμφάνισή της στο Oscar Party του Vanity Fair. Εμπνευστήκαμε από το υπέροχο Valentino δαντελένιο φόρεμα της καθώς και από την επίδειξη μόδας του οίκου Valentino για το Φθινόπωρο του 2013» είπε η Kylee Heath, celebrity hairstylist της Moroccanoil.

Πώς το δημιούργησε:


- "Το στυλ είναι ιδιαίτερα έντονο και μοντέρνο, έτσι για να θέσω τις βάσεις, ξεκίνησα χωρίζοντας στη μέση τα νωπά μαλλιά της Diane. Έπειτα άπλωσα Moroccanoil Volumizing Mousse και Moroccanoil Root Boost από τη ρίζα μέχρι τη μέση των μαλλιών και Moroccanoil Treatment Light στις άκρες. Όλα αυτά συνεργάστηκαν απόλυτα ώστε να προσθέσουν ζωντάνια, κράτημα και λάμψη στα μαλλιά.

- Στη συνέχεια στέγνωσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τη βούρτσα Moroccanoil 35mm Boar Bristle Round Brush, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο να διατηρηθούν οι ρίζες πολύ απαλές. Μόλις τα μαλλιά στέγνωσαν τελείως, τα χώρισα στη μέση και ξεχώρισα τις δύο τούφες που βρίσκονται λίγο πάνω από τα αυτιά, μαζεύοντας τις προς τον αυχένα. Έπιασα τις δύο αυτές τούφες με ένα λαστιχάκι στο κέντρο του αυχένα και δημιούργησα μία πλεξούδα.

diane2

- Κρατώντας την πλεξούδα αυτή μακριά, ψέκασα τα υπόλοιπα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray και τα χτένισα απαλά με κατεύθυνση προς τα πίσω.

- Ξεκινώντας από το μέσο του κεφαλιού και προχωρώντας προς τα έξω, έπλεξα τα υπόλοιπα μαλλιά σε 15 μικρές πλεξούδες- διαφορετικού μεγέθους. Μόλις όλα τα μαλλιά ήταν σε πλεξούδες, τύλιξα δύο μεγάλες πλεξούδες από αριστερά προς τα δεξιά και δεξιά προς τα αριστερά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα στεφανάκι στην κορυφή του κεφαλιού.

- Κρατώντας μία πλεξούδα στη μέση, γύρισα τις υπόλοιπες πλεξούδες προς τα μέσα και τις στερέωσα στη βάση των μαλλιών που είχαν πλεχτεί. Αυτό δημιούργησε τη ψευδαίσθηση ενός μεγάλου"chignon".

- Η τελευταία πλεξούδα τυλίχτηκε οριζόντια στο πάνω μέρος του σινιόν για να το ολοκληρώσει.

- Για να ολοκληρώσουμε το στυλ, άφησα τις μπροστινές τούφες χαλαρές και τις στερέωσα προς τα πίσω στις πλεξούδες.
- Τελευταία πινελιά: Ψεκάστε τα μαλλιά με Moroccanoil Luminous Hairsprayγια να προσθέσετε λάμψη και κράτημα."