Η ομορφιά, η θηλυκότητα και η γαλήνη σε ένα άρωμα!

Η ομορφιά, η θηλυκότητα και η γαλήνη σε ένα άρωμα!

Στο νέο αριστούργημα του οίκου Bottega Veneta, το Essence Aromatique! 

Οι αρωματικές δημιουργίες του οίκου Bottega Veneta είναι τόσο ιδιαίτερες όσο και τα fashion items με την υπογραφή του. Και το νέο άρωμα που μόλις ήρθε δεν αποτελεί εξαίρεση: το Bottega Veneta Essence Aromatique βασίζεται στην έννοια του Ιταλικού όρου "la dolce vita" («η καλή ζωή») και αιχμαλωτίζει την πεμπτουσία μια ξεχωριστής στιγμής στη ζωή της γυναίκας Bottega Veneta.

Τα μαλλιά μιας γοητευτικής γυναίκας ανεμίζουν στο ελαφρύ καλοκαιρινό αεράκι, ενώ ξαπλώνει ήρεμη στην ακροθαλασσιά, φορώντας το ολόλευκο μαγιό της. Μέσα στη γαλήνη αυτής της στιγμής, ακτινοβολεί μια απλή κομψότητα που πηγάζει φυσικά από την εσωτερική της ομορφιά. Στο βάθος, η κρυστάλλινη θάλασσα παραπέμπει τόσο στην απόχρωση όσο και στη σύνθεση του αρώματος. Όπως δηλώνει ο Tomas Maier, Καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, "η αρχική έμπνευση πηγάζει από τη δροσιά και την ηρεμία μιας καλοκαιρινής ημέρας στην ακρογιαλιά, κάτω από το ζεστό ήλιο, απολαμβάνοντας την αύρα και τη μοιραία γοητεία της θάλασσας. Ήθελα να δημιουργήσω ένα μοναδικό, πικάντικο Eau de Cologne, που να ταιριάζει με τη μοναδική αυτοπεποίθηση της γυναίκας που το φοράει.»

Το Bottega Veneta Essence Aromatique είναι ένα ξεχωριστό Eau de Cologne από τον κορυφαίο αρωματοποιό Michel Almairac, με εξαιρετικές πρώτες ύλες στη σύνθεσή του. Δροσερό και φρέσκο στην αρχή, αποκαλύπτει στη συνέχεια πιο πλούσιες και θηλυκές νότες. Μια αναζωογονητική και συνάμα ζεστή, κεχριμπαρένια μυρωδιά αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και σας αγκαλιάζει με κομψότητα.

Το κλασσικό γυάλινο μπουκάλι των αρωμάτων Bottega Veneta, με τις απαλές καμπύλες και την πλεχτή βάση, αυτή τη φορά γίνεται πιο φωτεινό και διάφανο, για να φιλοξενήσει τον ξεχωριστό χυμό σε απαλή πράσινη απόχρωση, ενώ το σφραγίζει ένα ασημί καπάκι. Η παλέτα των χρωμάτων αναδεικνύει την ζωηρή, καλοκαιρινή διάθεση που αρχίζει να μας κατακλύζει, με μια διακριτική πεταλούδα να στολίζει κομψά το μπουκάλι.

Πρόσωπο της καμπάνιας, η Nine d'Urso, η οποία με τη λαμπερή κομψότητα, την χάρη και το στυλ της εκφράζει μοναδικά το άρωμα ενώ πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε ο θρυλικός φωτογράφος Bruce Weber. Χωρίς σκηνικά και πρόσθετα στολίδια, οι Weber, Tomas Maier και Nine d'Urso δημιούργησαν μια καμπάνια που εκφράζει το βάθος, τη λάμψη και την ανατρεπτική διάθεση του νέου αρώματος Bottega Veneta Essence Aromatique, με φόντο τη νότια Φλόριντα.