Αέρας ιταλικής κομψότητας σε ένα μπουκάλι!

Αέρας ιταλικής κομψότητας σε ένα μπουκάλι!

Ο Salvatore Ferragamo υπογράφει το Signorina, τη νέα αρωματική του δημιουργία

Εμπνευσμένο από την ισχυρή σχέση ανάμεσα στον οίκο Salvatore Ferragamo και τις trendy νεαρές κοπέλες, το Signorina κλείνει στο χυμό του την ιταλική κομψότητα, τη χάρη, την ζωντάνια αλλά και την θηλυκότητα- έναν συνδυασμό ακαταμάχητο.

Στο Eau de Parfum , ένα floriental fruity κοκτέιλ, πρωταγωνιστούν λαμπερές νότες από μούρα, φρέσκο ροζ πιπέρι και πράσινες νότες που δίνουν τον χαρακτηριστικό παλμό του αρώματος στα πρώτα δευτερόλεπτα. Στην καρδιά του βρίσκουμε ένα ρομαντικό, σαγηνευτικό μπουκέτο από γιασεμί,ροζ παιόνια και τριαντάφυλλα αλλά και γλυκές νύξεις pannacotta ενώ στη βάση του ξεκουράζονται βελούδινες νότες musk και πατσουλί.

Όπως κάθε... signorina, έτσι και το άρωμα του Salvatore Ferragamo έχει και την πιο ανάλαφρη πλευρά του: στην Eau de Toilette εκδοχή του, o χαρακτήρας του γίνεται fruity floral, πιο φρέσκος και ελαφρύς αλλά παραμένει αδιόρατα αισθησιακός. Αυτή τη φορά, το ζουμερό λίτσι φλερτάρει με τη σάρκα του γκρέιπφρουτ ενώ στην ντελικά τη καρδιά του έρχονται αέρινες νότες από ρύζι και τριαντάφυλλα ενώ στο τελείωμα έρχονται απαλές, εθιστικές νότες από γάλα και κασμίρ.

Όσο για το μπουκάλι, τετράγωνο και γεμάτο χάρη, στο μεν Eau de Parfum είναι ροζ, στο δε Eau de Toilette είναι μοβ, και πάντα στολισμένο με τον iconic φιόγκο Vara του οίκου- μια τρυφερή, σοφιστικέ λεπτομέρεια. Το καπάκι του, σε στρογυλλό σχήμα, από ροζ χρυσό, βάζει την τελική πινελιά πολυτέλειας και στις δύο αρωματικές δημιουργίες του οίκου Ferragamo - υπέροχα blends φρεσκάδας και κομψότητας!