Θέλεις να γίνεις η επόμενη beauty editor του Syoss;

Θέλεις να γίνεις η επόμενη beauty editor του Syoss;

Να η ευκαιρία σου! 

Αν λατρεύεις να μαθαίνεις, να δοκιμάζεις και να γράφεις για beauty products, αν όνειρό σου είναι να γίνεις Beauty Editor και να δεις το όνομά σου γραμμένο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και ομορφιάς, μη χάσεις την ευκαιρία: το Syoss κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα, μέσα από τη Facebook σελίδα του και την εφαρμογή "Syoss Oleo Intense Beauty Editor"!

Mπαίνοντας στο http://goo.gl/OF3cZY σου δίνεται η δυνατότητα να καταγράψεις τη δική σου, μοναδική εμπειρία Syoss Oleo Intense και να υπογράψεις το άρθρο που μόλις δημιοούργησες, μπαίνοντας στην κλήρωση γα πλούσια δώρα! Τα δέκα καλύτερα άρθρα θα δημοσιευθούν στο Syoss Oleo Intense e-Magazine που θα φιλοξενείται στη σελίδα του Syoss στο Facebook, ενώ τα άρθρα των τριών Beauty Editors που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, θα κερδίσουν από ένα πακέτο Χαλάρωσης & Ευεξίας αξίας 200€! Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για επτά βαλιτσάκια ομορφιάς και προϊόντα Syoss!

Η εμπειρία Syoss Oleo Intense δεν σταματά ... έπειτα από την επιτυχημένη εφαρμογή Match & Win, το Syoss ανταμείβει τις πιο πιστές του φίλες για τη συμμετοχή τους, χαρίζοντας τους από μία επιπλέον συμμετοχή για τον διαγωνισμό "Syoss Oleo Intense Beauty Editor"!

Μπες τώρα στη facebook page του Syoss έως τις 11 Απριλίου (https://www.facebook.com/SyossGreece), μοιράσου τη δική σου εμπειρία Syoss Oleo Intense και κέρδισε μοναδικά δώρα!