Bright Crystal Absolu: Το απόλυτα θηλυκό ελιξίριο του οίκου Versace!

Bright Crystal Absolu: Το απόλυτα θηλυκό ελιξίριο του οίκου Versace!

Πολυτέλεια και αισθησιασμός σε κάθε σταγόνα

"Το Bright Crystal Absolu είναι έντονο, γεμάτο ενέργεια, αισθησιακό και λαμπερό- όλα αυτά στον απόλυτο βαθμό" λέει η Donatella Versace για το νέο άρωμα του οίκου. "Στο μπουκάλι, από το πιο ζωηρό κρύσταλλο, ενσωματώνεται η απόλυτη κομψότητα και πολυτέλεια. Και κυρίως, το Bright Crystal Absolu είναι απόλυτα Versace", συμπληρώνει.

Το νέο γυναικείο άρωμα Versace είναι η έντονη εκδοχή του best seller αρώματος Bright Crystal, ένα άρωμα ακόμα πιο εθιστικό, που ακροβατεί στις αντιθέσεις και αποτυπώνεται στη μνήμη. Η αναζωογονητική ευωδιά του yuzu (ένα χαρακτηριστικό εσπεριδοειδές της Ιαπωνίας) φλερτάρει με χυμό από ρόδι, raspberry και παιόνια, στη συνέχεια τη σκυτάλη παιρνει η ντελικάτη μανόλια και τα λουλούδια λωτού ενώ στη βάση, το amber, τα ξύλα και το musk δίνουν βάθος και αισθησιασμό στο κοκτέιλ.

Το μπουκάλι του κρατάει το χαρακτηριστικό σχήμα του original Bright Crystal, μόνο που σε αυτή την εκδοχή "ντύνεται" στα φούξια ενώ το καπάκι εξακολουθεί να είναι oversized, εντυπωσιακό, πολυεδρικό, σαν διαμάντι- τίποτε λιγότερο από το απόλυτο glam του οίκου Versace!