Peter Philips: Από τον οίκο Chanel στον Dior!

Peter Philips: Από τον οίκο Chanel στον Dior!

Νέα haute συνεργασία για τον διάσημο makeup artist! 

Είναι ο άνθρωπος που έφερε νέα πνοή στο μακιγιάζ του οίκου Chanel, ο makeup artist που μετέφραζε σε κάθε show το concept του Karl Lagerfeld με τις πιο απίθανες ιδέες στο μακιγιάζ, αλλα και εκείνος που εμπνεύστηκε ορισμένες από τις πιο συναρπαστικές αποχρώσεις στα βερνίκια Chanel τις τελευταίες σεζόν, ανάμεσά τους τις Jade, Mimosa και Particulière!

Ο Peter Philips τον Φεβρουάριο αποχώρησε από την Chanel και σχεδόν πριν κλείσει ένας μήνας ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία του ως Creative και Image Director στον οίκο Dior! "Το ταλέντο του και η μοναδική, μοντέρνα ματιά του στην ομορφιά είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Claude Martinez, Πρόεδρος και CEO του Parfums Christian Dior.

Από την πλευρά του ο διάσημος makeup artist είπε για τη νέα του συνεργασία: "Είναι τιμή μου που ο οίκος Dior μου εμπιστεύτηκε όλες αυτές τις αρμοδιότητες- έχω μεγάλο σεβασμό στις αξίες, το savoir-faire και την καινοτομία του οίκου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την ομάδα και που αποτελώ πλέον κομμάτι του κόσμου του Dior".