Keratinology by Sunsilk: Καθημερινή, προσιτή πολυτέλεια για τα μαλλιά σας!

Keratinology by Sunsilk: Καθημερινή, προσιτή πολυτέλεια για τα μαλλιά σας!

Απόλυτη αναδόμηση μέσα σε 5 εφαρμογές! 

Φανταστείτε την πιο αποτελεσματική, πολυτελή θεραπεία κερατίνης για λεία, υγιή μαλλιά στο hair salon. Αυτή ακριβώς η εμπειρία-και,βέβαια, το αποτέλεσμα- έρχεται τώρα στο μπάνιο σας από το Sunsilk με μία εξαιρετική σειρά φροντίδας!

Η Keratinology by Sunsilk δημιουργήθηκε από μία επίλεκτη ομάδα ειδικών (hair stylists, δερματολόγους και τριχολόγους) οι οποίοι συνεργάστηκαν με το Keratinology Institute του Sunsilk και ανέπτυξαν την καινοτομική τεχνολογία Keratine Micro Technology, ένα πρωτοποριακό συνδυασμό συστατικών με βάση το σύμπλεγμα κερατίνης, που συμβάλλει στην αναδόμηση των μαλλιών:

- διεισδύει σε βάθος 7 στοιβάδων στο εσωτερικό της τρίχας
- θρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξω
- αναδομεί πλήρως τη συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε 5 μόλις εφαρμογές!

Η σειρά Keratinology by Sunsilk, η προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια που χρειάζονται τα μαλλιά σας, περιλαμβάνει 2 Συστήματα:

- Το Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα μαλλιά, που αναδομεί τη συσσωρευμένη φθορά ενός χρόνου σε μόλις 5 εφαρμογές, χαρίζει μεταξένιο άγγιγμα και τέλεια λείανση. Η σειρά αποτελείται από Σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα και καθαρίζει τα μαλλιά, Conditioner Άμεσης Θρέψης που δρα σαν μάσκα στο χρόνο ενός conditioner, για αναδόμηση σε βάθος, Leave-on Κρέμα Αναδόμησης Νύχτας που κάνει εντατική αναδόμηση 8 ωρών, χαρίζοντας μαλλιά πιο απαλά & λαμπερά και Μάσκα που διεισδύει στην τρίχα σε βάθος 7 στοιβάδων για εντατική αναδόμηση.

- Το Σύστημα Εντατικής Φροντίδας χρώματος για Βαμμένα μαλλιά που θωρακίζει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και τη θρέφει σε βάθος, «κλειδώνει» το χρώμα και το διατηρεί πλούσιο και ζωντανό για περισσότερο. Η σειρά αποτελείται από Σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα και διατηρεί λαμπερό το χρώμα, Conditioner Άμεσης Θρέψης που δρα σαν μάσκα στο χρόνο ενός conditioner, για έντονη λάμψη και Μάσκα που θρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξω & «κλειδώνει» το χρώμα.