4 βήματα για τέλεια βάση από την Pat McGrath!

4 βήματα για τέλεια βάση από την Pat McGrath!

Με προϊόν-κλειδί τη νέα πούδρα της σειράς Dolce&Gabbana MakeUp! 

Το Α στο μακιγιάζ είναι η ομοιόμορφη βάση και οι Dolce&Gabbana σε κάθε show τους δείχνουν την εμμονή που έχουν με την αλαβάστρινη, φυσικά φωτεινή επιδερμίδα.

New entry στη σειρά Dolce&Gabbana MakeUp, η compact πούδρα Perfection Veil Pressed Powder ντύνει το πρόσωπο σαν ένα αέρινο πέπλο τελειοποιεί και φιξάρει το μακιγιάζ παρατείνοντας τη διάρκειά του. Με τη φίνα, ομοιόμορφη υφή της χαρίζει ζωντάνια στην επιδερμίδα, εξασφαλίζει δροσερή όψη στο πρόσωπο με μια υποψία χρώματος, μειώνει τις ανεπιθύμητες γυαλάδες και δίνει ένα υπέροχο, αέρινο φινίρισμα. Κλεισμένη σε μια κομψή, χρυσή συσκευασία, η πούδρα διαθέτει καθρέφτη και ένα πινέλο σε μικρό μέγεθος, ώστε να μπορείτε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας κάθε στιγμή, όπου κιαν βρίσκεστε.

Με αφορμή το λανσάρισμα της Perfection Veil Pressed Powder, η Pat McGrath, Creative Advisor της συλλογής Dolce & Gabbana Make Up, εξηγεί πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε την τέλεια βάση σε 4 βήματα:

1. Χρησιμοποιήστε το υγρό make up Perfect Μatte Liquide Foundation για άψογη επιδερμίδα με ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας ή επιλέξτε το υγρό make up Perfect Luminous Liquid Foundation για καθαρή, λαμπερή όψη στο πρόσωπο. Απλώστε το make up από το κέντρο του προσώπου προς το περίγραμμα με τα δάχτυλα ή με το ειδικό πινέλο για την εφαρμογή του.
2. Χρησιμοποιείστε ένα κονσίλερ για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Επιλέξτε το Perfect Matte Concealer με την κρεμώδη υφή για την κάλυψη των ατελειών και των κοκκινίλων στη περιοχές που εμφανίζονται ή στην περίπτωση που θέλετε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και να χαρίσετε λάμψη στο βλέμμα, απλώστε το Perfect Luminous Concealer.
3. Στη συνέχεια εφαρμόστε την compact πούδρα Perfection Veil Pressed Powder για να φιξάρετε το αποτέλεσμα. Για υπέροχη, φυσική λάμψη, μπορείτε επίσης να περάσετε με ένα ανάλαφρο άγγιγμα την πούδρα στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου.
4. Τέλος, επιλέξτε ένα ρουζ σε φωτεινή απόχρωση ή μια πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση για να προσθέσετε χρώμα και ζωντάνια στο πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την πούδρα λάμψης Glow Illuminating Powder μπορείτε να τονίσετε τα ζυγωματικά και να «σμιλεύσετε» τις γωνίες του προσώπου. Απλώστε το χρώμα με φορά προς τα πάνω και προς το περίγραμμα του προσώπου, τοποθετώντας την πούδρα λάμψης πάνω από τα ζυγωματικά, ώστε να τα τονίσετε.