Clinique Calyx: Το νέο κλασικό!

Clinique Calyx: Το νέο κλασικό!

Το ενδιαφέρον άρωμα επανέρχεται δυναμικά!  

Το 1986, η Clinique έφερε στον κόσμο των αρωμάτων το Calyx, ένα άρωμα ιδιαίτερο, καθαρό, αναζωογονητικό- και αυτή τη σεζόν το ελιξίριο κάνει δυναμικό comeback αποκαλύπτοντας μια διαφορετική διάσταση των εσπεριδοειδών.

Calyx σημαίνει κάλυκας και είναι ο προστατευτικός κλοιός ενός λουλουδιού όταν είναι ακόμη μπουμπούκι - τα πράσινα φύλλα που τυλίγονται σφικτά γύρω από τα πέταλα, πριν ανθίσουν. Η μυρωδιά όμως του Calyx είναι πέρα από μια συμωνία πετάλων ή ενός λουλουδιού σε άνθηση. Αντιπροσωπεύει ολόκληρο το φυτό, τις ρίζες του στον κόσμο, το ξύλινο στέλεχος, το πράσινο των φύλλων, το κυρίαρχο άρωμα του λουλουδιού και τελικά το φρούτο που παράγει.


Η θρυλική αρωματοποιός, Sophia Grojsman ξεκίνησε την βελτίωση του Calyx μετά από ένα ταξίδι της στην Μεσόγειο, όπου εμπνεύστηκε από τον μοναδικό συνδυασμό της ευωδιάς του γκρέϊπφρουτ και του πορτοκαλιού.

Το Calyx είναι βασισμένο πάνω σε μια έντονη και απλή δομή. Από την κορυφή του έως το τέλος του, παραμένει η υπέροχη ισορροπία μεταξύ της καθαρής φρεσκάδας και της ροζ γλυκύτητας. Δύο νότες κλειδιά φέρνουν το άρωμα στη ζωή : Το τραγανό γκρέϊπφρουτ που δίνει την συναρπαστική υπογραφή του και προσδίδει μια ζουμερή, χυμώδη και ζωντανή αίσθηση και το πράσινο φύλλο που αφήνει μια δροσερή, αναζωογονητική αίσθηση. Στις νότες κορυφής συναντάμε Mάνγκο, φρούτα του πάθους, παπάγια, μανταρίνι, γκρέϊπφρουτ, γκουάβα, πράσινο φύλλο, στην καρδιά φρέζια, μιγκέ, τριαντάφυλλο, νερολί, γιασεμί, κρίνο και στη βάση ίριδα, σανδαλόξυλο, βέτιβερ.

Το Calyx της Clinique είναι έρχεται με ένα ακόμα πιο φρέσκο προφίλ, ένα κλασσικό άρωμα έτοιμο να ανακαλυφθεί ξανά!