Μύρισε Άνοιξη! Πες αντίο στην κυτταρίτιδα για τουλάχιστον 2 χρόνια!

Μύρισε Άνοιξη! Πες αντίο στην κυτταρίτιδα για τουλάχιστον 2 χρόνια!

Οι ειδικοί της ομορφιάς έχουν να μας προτείνουν την καλύτερη λύση!

Τα πρώτα λευκά μπλουζάκια και κοντά φουστάκια βγήκαν από τη ντουλάπα και ξαφνικά συνειδητοποιούμε μπροστά στον καθρέπτη μας, ότι η κυτταρίτιδα που συγκεντρώθηκε στις επίμαχες περιοχές τον Χειμώνα, είναι περισσότερο εμφανής από όσο νομίζαμε... Πριν μας πιάσει πανικός και αρχίσουμε να λιμοκτονούμε με επικίνδυνες δίαιτες, που έχουν από μικρά έως μηδενικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ας γνωρίσουμε τη θαυματουργή θεραπεία, που ήρθε για να μείνει: το Carbo Care!

Το Carbo Care έχει γίνει τελευταία το νέο "talk of the town" , καθώς οι ειδικοί της ομορφιάς, αλλά και οι Beauty Editors παγκοσμίως "ορκίζονται" στο όνομά του! Ουσιαστικά, βασίζεται στη χρήση του αερίου CO2, το οποίο είναι εντελώς ακίνδυνο, αλλά απίστευτα αποτελεσματικό... Τόσο αποτελεσματικό, που μπορείς να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα τουλάχιστον για 2 χρόνια, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα από τις διατροφικές σου συνήθειες!

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ας δούμε πώς λειτουργεί...

Η κυτταρίτιδα, δεν είναι τίποτα άλλο από διογκωμένα λιποκύτταρα, τα οποία πιέζουν το δέρμα, δημιουργώντας "βουναλάκια", τα οποία γίνονται εμφανή ως όψη "φλοιού πορτοκαλιού". Με το Carbo Care γίνεται έγχυση αερίου CO2 στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, το οποίο διασπά άμεσα τα λιποκύτταρα, αναγκάζοντάς τα να αποβληθούν από τον οργανισμό! Και για εσάς, που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν παρόμοιες μεθόδους, ίσως με μικρό αποτέλεσμα, τονίζουμε ότι το Carbo Care δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα με κίνδυνο να διογκωθούν ξανά μετά το πρώτο αναψυκτικό που θα πιείτε, αλλά διασπά εντελώς τη δομή τους, εξαφανίζοντάς τα!

Επίσης, το Carbo Care δρα αυτόλογα. Δηλαδή, "ξεγελά" τον οργανισμό μας ώστε να στείλει περισσότερο οξυγόνο στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. Περισσότερο οξυγόνο, σημαίνει καλύτερη αιμάτωση, άρα καλύτερη μικροκυκλοφορία, η οποία είναι απαραίτητη για να αποχαιρετήσουμε την κυτταρίτιδα, τουλάχιστον για 2 χρόνια, με μόνη απαίτηση 1 συνεδρία κάθε εξάμηνο για να διατηρήσουμε το άψογο αποτέλεσμα!

Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε μία επιδερμίδα λεία, απαλλαγμένη από την ενοχλητική κυτταρίτιδα! Όλη η διαδικασία είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και φυσικά πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο γιατρό, για να είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που μερικές από τις μεγαλύτερες star του εξωτερικού όπως η Jennifer Aniston και η Kim Kardashian επιλέγουν το αέριο CO2 για τις θεραπείες τους...

Που θα βρείτε το Carbo Care; Αποκλειστικά στα Medi Cosmetic, όπου το πρώτο ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης από τον γιατρό είναι δωρεάν! Μην το αφήσετε τελευταία στιγμή όμως, καθώς γίνονται 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα, άρα όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά για να είμαστε έτοιμες για τις πρώτες βόλτες χωρίς καλσόν...

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Δ/σα Σύμβουλο των Medi Cosmetic Μαρία Χατζηαναστασίου.

Σύνταγμα – Πατησίων – Κηφισιά
www.medicosmetic.gr