Γκουρμέ pampering στο μπάνιο σας!

Γκουρμέ pampering στο μπάνιο σας!

Με τη νέα σειρά Dove Purely Pampering Pistachio & Magnolia!

Κάθε προϊόν που υπογράφει το Dove έχει δίπλα στην λέξη "φροντίδα" και την λέξη "απόλαυση"- ιδιαίτερα η σειρά Purely Pampering, η οποία από μόνη της είναι η καλύτερη αφορμή να χαρίσουμε στον εαυτό μας το pampering που έχει ανάγκη.

Τα δύο νέα προϊόντα Dove Purely Pampering Pistachio & Magnolia προσφέρουν μία συναρπαστική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, χαρίζοντας καθαριότητα, χαλάρωση και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα καθώς την αγκαλιάζουν με ένα εθιστικό άρωμα από φιστίκι και μανόλια.

ENYDA

Το αφρόλουτρο Dove Purely Pampering Pistachio & Magnolia έχει την προηγμένη τεχνολογία Nutrium MoistureTM που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του πιο ήπιου καθαρισμού μαζί με μια μοναδική σύνθεση ενυδάτωσης που φροντίζει και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα. Επόμενο βήμα φροντίδας μετά το αφρόλουτρο, η Ενυδατική Λοσιόν Σώματος η οποία σε συνδυασμό με την καινοτομία DeepCare ComplexTM,η οποία συνδυάζει φυσικά θρεπτικά στοιχεία με πολύτιμα έλαια, χαρίζει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση ενώ τυλίγει τις αισθήσεις με την γκουρμέ ευωδιά της.

coconut bar