Πώς φοράει το άρωμά της η Miranda Kerr;

Πώς φοράει το άρωμά της η Miranda Kerr;

Το top model ανακοίνωσε στο Instagram τη νέα της beauty συνεργασία!  

Ένα ακόμα συμβόλαιο προστέθηκε στην μακροσκελή λίστα του top model: η Miranda Kerr είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Joyful του οίκου Escada και το ανακοίνωσε ανεβάζοντας φωτογραφία της στο Instagram, όπου κρατούσε μια αγκαλιά υπέροχα λουλούδια.

ESCADA

"Είναι πολύ χαρούμενη που είμαι το νέο πρόσωπο του αρώματος Escada Joyful" δήλωσε στο Hollywood Life. "Η Escada, και ειδικά αυτό το νέο αρωμά της, ταιριάζει πολύ με την προσωπικότητά μου. Η Escada ενθαρρύνει τη θετική στάση και την αυτοπεποίθηση, το να βλέπουμε την φωτεινή πλευρά της ζωής. Είμαι ευτυχισμένη με αυτή τη νέα συνεργασία και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα για το άρωμα που έρχεται πολύ σύντομα", συμπλήρωσε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στο people.com, η Miranda Kerr αποκάλυψε τον τρόπο που φοράει το άρωμά της: "Μου αρέσει να το ψεκάζω στις άκρες των μαλλιών μου, και στα ρούχα μου πριν ντυθώ. Είναι ενας διακριτικός τρόπος όταν μπαίνεις σε ένα χώρο να γίνει αντιληπτή η παρουσία σου χωρίς να "πνίξει" όσους βρίσκονται κοντά σου" συμπλήρωσε η Kerr.