Σας αρέσει το κόκκινο κραγιόν που φοράει η January Jones;

Σας αρέσει το κόκκινο κραγιόν που φοράει η January Jones;

Μάθαμε ποιο είναι! 

Είναι από τις πιο ωραίες φωτογραφίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα, χωρίς αμφιβολία: η January Jones κόβει την ανάσα στην φωτογράφιση για τo digital περιοδικό Violet Grey, είτε στις ασπρόμαυρες φωτό στο μπάνιο της είτε κοιτάζοντας το φακό με τα ωκεάνια μάτια της και το εκπληκτικό κόκκινο κραγιόν της.

"Για μένα glamour είναι το να αισθάνεσαι και να συμπεριφέρεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που κάνεις ένα συνηθισμένο απόγευμα μέσα στην εβδομάδα σου" λέει η πρωταγωνίστρια της σειράς Mad Men. "Να αισθάνεσαι έξυπνη και ενδιαφέρουσα... και ίσως αξιοζήλευτη", συμπληρώνει.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Rachel Goodwin, επίσημη makeup artist του οίκου Chanel, και - φυσικά- αυτό το υπερυπερυπέροχο κραγιόν είναι Chanel, και συγκεκριμένα το Rouge Allure Velvet Lip Colour, La Fascinante. "Μία μόνο σκιά γύρω από τα μάτια, σε βαθιά μοβ απόχρωση, καθόλου μάσκαρα- και έχουμε ένα look εύκολο, graphic και λίγο mod", είπε η makeup artist.

Όσο για το πιο σημαντικό προϊόν ομορφιάς που χρησιμοποιεί "Είναι οι κρέμες ημέρας, φυσικά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κρέμα νύχτας Supremya της Sisley. Αξίζει να επενδύσεις το νοίκι σου σε αυτήν", είπε η January Jones.