Acqua di Gioia: Το λαμπερό ελιξίριο της χαράς!

Acqua di Gioia: Το λαμπερό ελιξίριο της χαράς!

Από τον Giorgio Armani

Μοιάζει με ανοιξιάτικο αεράκι, με comforting χάδι του ήλιου, με την πρωινή δροσιά: το νέο Acqua Di Gioia Eau de Toilette του Giorgio Armani είναι η πεμπτουσία της χαράς. Η αποθέωση της γυναίκας και της φύσης, μια υπέροχη απόδραση από τα πράσινα εύφορα δάση ως την ατελείωτη θάλασσα.

Περισσότερο πράσινο και πιο λεπτεπίλεπτο, το Acqua di Gioia Eau de Toilette έχει μια αίσθηση φρεσκάδας που γίνεται πιο ενδιαφέρουσα χάρη στην προσθήκη παιώνιας, ενός λουλουδιού που ταυτίζεται με την άνοιξη.


Οι νότες κορυφής "λαμπυρίζουν" χάρη στο Primofiore λεμόνι και τον ανθό φραγκοστάφυλου, το πρώτο της άνοιξης, εμπλουτισμένο με τη συμφωνία από καθαρό, τραγανό αχλάδι και φύλλα βιολέτας. Η καρδιά είναι δροσερή, ρευστή και φωτεινή, κι αποτελείται από ένα δίδυμο αντιθέσεων. Τα πέταλα της παιώνιας φλερτάρουν με δύο είδη γιασεμιού: το κρυσταλλικό νερό γιασεμιού και το αισθησιακό Absolute γιασεμιού Sambac – αποκαλύπτοντας μια μεγαλειώδη μεταξένια διαφάνεια. Στη βάση του συναντάμε νότες κέδρου που περιβάλλονται με Cashmeran και γίνονται λίγο πιο γλυκές με έναν υπαινιγμό καφέ ζάχαρης


Το μπουκάλι του αρώματος παραπέμπει στην διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση, την πρόσμειξη της άμμου με το γυαλί. Αντανακλώντας τις ακτίνες του ήλιου, οι θηλυκές καμπύλες του μπουκαλιού και το ματ φινίρισμα ακτινοβολούν μια εσωτερική λάμψη. Μια σταγόνα νερού μόλις που διακρίνεται στο παγωμένα πράσινο βάθος, μια πράσινη απόχρωση τόσο ντελικάτη όσο τα πρώτα φύλλα της άνοιξης.