Untold Eau Legere: Το νέο άρωμα της Elizabeth Arden

Untold Eau Legere: Το νέο άρωμα της Elizabeth Arden

Ζωηρό, φινετσάτο, ανοιξιάτικο! 

"Τα αρώματα Untold δημιουργήθηκαν για τη γυναίκα που πιστεύει ότι η ομορφιά δεν είναι επιφανειακή και που επιλέγει να φοράει ένα άρωμα που αγκαλιάζει όλες τις διαθέσεις της- sexy, χαρούμενη, ανεξάρτητη, ευαίσθητη, ικανοποιημένη- για να ονομάσω καποιες" εξηγεί ο αρωματοποιός του οίκου, Clement Gavarry.

"Το Untold Eau Legere είναι ιδανικό για τη μοντέρνα γυναίκα που προτιμάει ένα πιο ελαφρύ αλλά ζωηρό ελιξίριο ή μια λαμπερή εκδοχή του αγαπημένου της αρώματος για τις ζεστές μέρες της νέας σεζόν", συμπληρώνει.

Το Untold Eau Legere ανοίγει με πράσινο μήλο και ροζ πιπέρι, το γκρέιπφρουτ και τα μαύρα μούρα δίνουν τις ζωηρές φρουτώδεις νότες τους στον χαρακτήρα του αρώματος και μετά έρχεται η φρέζια και παιώνια για να πάρουν τη σκυτάλη. Στη βάση, βείσκουμε νύξεις από πατσουλί και σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και musk που σφραγίζουν τον ανάλαφρο αισθησιασμό του αρώματος.

"Το Eau Legere είναι ένα πιο ελαφρύ, πιο ζωηρό άρωμα εσπεριδοειδών με αέρινα λουλούδια. Το πράσινο μήλο, το γκρέιπφρουτ και η μοβ φρέζια μπήκαν για να δώσουν μια εκθαμβωτική διάσταση, μια παλλόμενη διάσταση στο original άρωμα. Η νέα εκδοχή παραμένει μυστηριώδης και αισθησιακή όμως παράλληλα αποκαλύπτει τον αυθορμητισμό και τη θηλυκή πλευρά της" λέει ο αρωματοποιός Clement Gavarry για το δημιούργημά του.