Oil Puling: Η Gwyneth Paltrow μιλάει για το νέο beauty trend του Hollywood!

Oil Puling: Η Gwyneth Paltrow μιλάει για το νέο beauty trend του Hollywood!

Και αποκαλύπτει πώς φροντίζει το πρόσωπό της καθημερινά

Με αφορμή τη συνεργασία της με την εταιρεία φυσικών καλλυντικών Restore, η Gwyneth Paltrow μίλησε στο E online για το πώς φροντίζει καθημερινά το δέρμα της, αποκάλυψε την πιο απλή φυσική συνταγή ομορφιάς που χρησιμοποιεί και εξήγησε τι ειναι το oil puling- το νέο trend στο Hollywood!

"Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς φυσικά προϊόντα. Και βέβαια στην καθημερινότητά σου δεν μπορείς να ακολουθείς 100% αυτή την αρχή, γιαυτό πιστεύω πως είναι καλό να έχεις ένα mix και των δύο. Πάντως είναι πολύ σημαντικό αυτό που βάζεις στην επιδερμίδα σου να είναι φυσικό, γιατί απορροφάται αμέσως στον οργανισμό σου και υπάρχουν τόσα επιβλαβή χημικά στα διάφορα προϊόντα που κυκλοφορούν. Γιαυτό πάντα προσπαθώ να βρίσκω προϊόντα φυσικά ή βιολογικά.

Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μου είναι πολύ απλή. Αφού αφήσω τα παιδιά στο σχολείο, πάντα γυμνάζομαι, κάνω ένα ντους και φοράω την ενυδατική μου- και αυτό είναι όλο. Αν έχω κάποιο ραντεβού, φοράω μάσκαρα και μέχρι εκεί. Δεν βάφομαι γιατί δεν έμαθα ποτέ να το κάνω μόνη μου και δεν ξέρω! Γιαυτό φροντίζω να έχω την επιδερμίδα μου σε καλή κατάσταση.

Η δική μου συμβουλή ομορφιάς: πιστέψτε με, αυτό που κάνω εγώ είναι να γυμνάζομαι καθημερινά, πράγμα που κάνει καλό και στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας, στον τόνο και το χρώμα της. Ακολουθώ το πρόγραμμα της Tracy Anderson, οπότε χορεύω για μια ώρα."

Μια αγαπημένη μου DIY συνταγή: χρησιμοποιώ πολύ έλαιο καρύδας στο πρόσωπό μου και στη μαγειρική μου. Και μόλις άρχισα να κάνω και "oil puling", όπου παίρνεις έλαιο καρύδας και το στριφογυρίζεις στο στόμα σου για 20 λεπτά και θεωρείται πολύ ευεργετικό για την στοματική υγιεινή και για λευκά δόντια. Και λέγεται πως καθαρίζει και την επιδερμίδα. Είναι μια πανάρχαια συνταγή."