Ομορφιά που μας αξίζει- και που βραβεύεται!

Η L'Oreal επιβραβεύεται ως μία από τις πιο ηθικές εταιρίες παγκοσμίως! 

Το Ινστιτούτο Ethisphere, ένα ανεξάρτητο κέντρο έρευνας που προάγει τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής ηθικής και διακυβέρνησης, αναγνώρισε την L'Oréal, η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών προϊόντων παγκοσμίως, ως την Πιο Ηθική Εταιρεία Παγκοσμίως (World's Most Ethical Company®)!

 

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που τιμάται η L'Oréal με αυτό το βραβείο, το οποίο επιβραβεύει οργανώσεις που συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη σε θέματα ηθικής ηγεσίας και εταιρικής συμπεριφοράς.

 

Η L'Oréal κέρδισε επίσης την 1η θέση στον κλάδο των Αγαθών Ατομικής και Οικιακής Φροντίδας και την 8η θέση παγκοσμίως με βαθμό Aa+ στο δείκτη Covalence EthicalQuote, ένα δείκτη φήμης που παρακολουθεί τις 581 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο σε θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής διακυβέρνησης, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ηθικής και βιωσιμότητας.

 

Ο Jean-Paul Agon, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της L'Oréal, δήλωσε: "Αυτό το καλό νέο συμπίπτει με την παρουσίαση των φιλόδοξων δεσμεύσεων "Sharing Beauty with All" της L'Oréal σε θέματα βιώσιμης καινοτομίας, παραγωγής και κατανάλωσης. Επιδεικνύοντας σεβασμό σε υψηλά ηθικά πρότυπα και υπηρετώντας το κοινό καλό δεν θα κάνουμε μόνο τη διαφορά τον 21ο αιώνα αλλά, μέσα από τις μετατροπές που θα προκύψουν, θα επηρεάσουμε θετικά την κερδοφορία της εταιρείας μας."

 

"Επειδή είναι θεμελιώδες για την επιτυχία μας να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα με σεβασμό και ακεραιότητα, η L'Oréal τοποθετεί την Ηθική στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Τηρούμε πάντα τις Ηθικές Αρχές της Ακεραιότητας, του Σεβασμού, του Θάρρους και της Διαφάνειας, όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε στον κόσμο, όποτε λαμβάνουμε μια απόφαση, μικρή ή μεγάλη", δήλωσε ο Emmanuel Lulin, Α' Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας της L'Oréal.

 

Πληροφορίες για την Ηθική στη L'Oréal:


Η συμπεριφορά μιας εταιρείας είναι εξίσου σημαντική με τις οικονομικές της επιδόσεις και την ποιότητα των προϊόντων της. Σε αυτό το πλαίσιο, η L'Oréal φιλοδοξεί να αποτελεί μια υποδειγματική εταιρεία σε όλο τον κόσμο και να ενσωματώνει την ηθική στο επίκεντρο των επιχειρηματικών της πρακτικών.


– Το 2000, η L'Oréal ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες στη Γαλλία που θέσπισαν Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας και το 2007 διόρισε Γενικό Διευθυντή Δεοντολογίας.
– Το 2008, ο Πρόεδρος και CEO της L'Oréal, Jean-Paul Agon, τιμήθηκε με το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο Stanley C. Pace Leadership in Ethics.
– Η L'Oréal, που έχει συνυπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών από το 2003, είναι μία από τις 100 εταιρείες που περιλαμβάνονται στο νέο χρηματιστηριακό δείκτη Global Compact 100 και, πρόσφατα, υπέγραψε το Women's Empowerment Principles, μία πρωτοβουλία των Γυναικών του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Συμφώνου.
– Η L'Oréal διοργανώνει κάθε χρόνο μια Ημέρα Ηθικής, στη διάρκεια της οποίας εργαζόμενοι από όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον Πρόεδρο και CEO της L'Oréal για θέματα ηθικής. 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ