Η Miss Dior... ανθίζει!

Η Miss Dior... ανθίζει!

Το διάσημο άρωμα του οίκου Dior υποδέχεται την άνοιξη με μια couture εκδοχή! 

Tο 1947, στο ατελιέ του Christian Dior γεννήθηκε το Miss Dior, ένα ζωηρό, κολακευτικό άρωμα όπου το γιασεμί της Προβηγκίας αναμιγνύεται με αισθησιακά βρύα και μια πράσινη νότα έκπληξης από γάλβανο. Πλημμυρίζοντας με την ευωδία του όλους τους χώρους, το πρώτο άρωμα Dior γοήτευσε αμέσως το κοινό στην επίδειξη για το New Look. Και αιχμαλώτισε αμέτρητες γυναίκες, συνέρρεαν στον αριθμό 30 της Avenue Montaigne για να αποκτήσουν το νεανικό, κομψό Miss Dior.

Έκτοτε, το εμβληματικό ελιξίριο του οίκου Dior παραμένει σταθερά στα best sellers, ενώ έχει αναδείξει και διαφορετικές, αλλά εξίσου συναρπαστικές πλευρές του χαρακτήρα του μέσα από διαφορετικές version του.


Για αυτή τη σεζόν ο αρωματοποιός François Demachy υπογράφει το Miss Dior Blooming Bouquet, μια λεπτή λουλουδένια σύνθεση, που υμνεί την ομορφιά των μπουμπουκιών και τη βελούδινη απαλότητα των πετάλων. Είναι ένας λεπτός υπαινιγμός της θρυλικής αγάπης του Christian Dior στα λουλούδια.

natalie1

Είναι ένα απαλό, λεπτό άρωμα. Ένα χάδι της υπαίθρου. Το άρωμα μιας νέας εποχής, μια ωδή στα λουλούδια για τη σημερινή γυναίκα Dior, που αφηγείται ταυτόχρονα την ιστορία ενός θρυλικού φορέματος, του «Corolla». Ενός φορέματος σαν ανθισμένο μπουκέτο που δημιουργήθηκε για να κοσμεί το θηλυκό πρότυπο του Christian Dior.

"Το Miss Dior Blooming Bouquet είναι ένα μεταξένιο άρωμα. Όχι μια άμεση πρόσκληση, αλλά ένα φωτοστέφανο, μια αύρα. Είναι μια αναφορά στην υπέρτατη κομψότητα της απαλότητας» εξηγεί ο δημιουργός του, François Demachy. Αισθησιακά γοητευτική αλλά διακριτική, η παιώνια αποτελεί την κεντρική νότα του Miss Dior Blooming Bouquet. Η μοναδική της αύρα μπορεί μόνο να ληφθεί μέσα από τη δημιουργία μιας αρωματικής συμφωνίας όπου το τριαντάφυλλο και οι νότες του βερίκοκου και του ροδάκινου συνθέτουν ένα τολμηρό υπαινιγμό αυτού του λουλουδιού με το αξεπέραστο άρωμα.

Ο διάσημος φωτογράφος Tim Walker επιμελήθηκε την καμπάνια του νέου Miss Dior Blooming Bouquet και η Natalie Portman ακτινοβολεί καθώς κρατά το εμβληματικό φόρεμά της. Ένα φόρεμα Miss Dior για το σήμερα, ένας φόρος τιμής του βιρτουόζου Raf Simons στη δημιουργία του Christian Dior το 1949. Το περίφημο φόρεμα «Corolla» κεντημένο με έναν αστερισμό από ντελικάτα μπουμπούκια, αποκτά τη μορφή ενός ολάνθιστου κήπου. Με τα μαλλιά της ελεύθερα, ξυπόλητη και με την πλάτη έξω, στα μάτια της σιγοκαίει η αποπλάνηση- η Miss Dior είναι κομψά σαγηνευτική, και νιώθει σίγουρη για αυτό!