Color Clone: Το φον ντε τεν που κάνει πιο όμορφη την επιδερμίδα!

Color Clone: Το φον ντε τεν που κάνει πιο όμορφη την επιδερμίδα!

Φόρμουλα νέας γενιάς από την Helena Rubinstein

Πριν από δέκα χρόνια, η Helena Rubinstein προκάλεσε επανάσταση στην κατηγορία "βάσεις" με μια πρωτάκουστη έως τότε υπόσχεση: "να κλωνοποιήσει" το χρώμα και την υφή της τέλειας επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αίσθηση και το φινίρισμα μιας "γυμνής" επιδερμίδας- και πάνω σε αυτή την υπόσχεση δημιουργήθηκε το Color Clone.

Σχεδιασμένες για να αναπαράγουν τη χρωματική δομή της επιδερμίδας, οι χρωστικές νέας γενιάς του Color Clone είναι πιο φίνες, πιο διάφανες και προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε τόνο για να χαρίζουν γνήσιο, φωτεινό χρώμα όλη την ημέρα. Ταυτόχρονα, το Σύμπλεγμα Skintone Reviver, που αποτελείται από χρωστικές ανεστραμμένης δομής με διάφανο πυρήνα, αναζωογονεί το χρώμα και φωτίζει όλες τις επιδερμίδες.

Επειδή, όμως, η φωτεινότητα της επιδερμίδας είναι και εσωτερική υπόθεση, η σύνθεση του νέου Color Clone έχει εμπλουτιστεί με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες που εγγυώνται αναπλήρωση της ενυδάτωσης για 8 ώρες!


Απαλή και απολαυστική στη χρήση, η θρυλική μεταξένια υφή του Color Clone απλώνεται στο πρόσωπο σαν δεύτερη επιδερμίδα, είναι αδιόρατη στο μάτι και δίνει το πιο φυσικό, nude αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα δείχνει ξεκούραστη, φωτεινή και φρέσκια και αυτό το αποτέλεσμα που προσφέρει το Color Clone μένει σταθερό για ώρες!