Korres... στα άκρα!

Korres... στα άκρα!

Η νέα συλλογή βερνικιών είναι εντυπωσιακή! 

Δώδεκα εκρήξεις μεταλλικής λάμψης και πλούσιου χρώματος επιφυλάσσει η νέα Limited Edition Metallic Collection της σειράς Κορρές Nail Colour!

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι, η Κορρές προτείνει shimmering nude ή πιο έντονους, πολύχρωμους τόνους και συγκεκριμένα: η Metallic Nude Collection έρχεται σε γήινα χρώματα, αναδεικνύει το minimal look και «δένει» με την μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα ενώ η Metallic Bright Collection αναπαράγει θερινές εικόνες μέσα από ζωηρές ή πιο μυστηριώδεις μπλε και πράσινες αποχρώσεις.

Χάρη στη 7-free φόρμουλα, τα βερνίκια της Κορρές προσφέρουν μία πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. H σειρά Nail Colour με Μύρο & Ιχνοστοιχεία για πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια περιλαμβάνει 28 αποχρώσεις στη μόνιμη γκάμα και 12 limited edition αποχρώσεις, ειδικά δημιουργημένες για αυτή τη σεζόν. Για maximum απόδοση χρώματος συνδυάστε το αγαπημένο σας βερνίκι από την σειρά Korres Nail Colour με τη φροντίδα και την extra λάμψη που προσφέρουν τα Base Coat και Top Coat αντίστοιχα.