Beauty sleep σε ένα βαζάκι!

Beauty sleep σε ένα βαζάκι!

Ναι, υπάρχει! 

Η Eight Hour Cream είναι το iconic προϊόν της Elizabeth Arden, το οποίο έχει κερδίσει πάνω από 100 βραβεία ομορφιάς όλα αυτά τα χρόνια, και κυρίως, έχει κερδίσει την λατρεία των beauty addicts.

Τα τελευταία χρόνια, η Eight Hour Cream έχει "διευρυνθεί" σε μια γκάμα προϊόντων φροντίδας και αυτό τον μήνα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη που μας ενδιαφέρει όλες: η Eight Hour Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer είναι μια φόρμουλα που συνδυάζει 100 χρόνια εμπειρίας του brand στο κεφάλαιο "spa" με τις τελευταίες ανακαλύψεις της κοσμετολογίας για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

arden

Αυτή η νέα κρέμα νύχτας έχει την δροσερή υφή μιας gel-κρέμας, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, προστατεύει και καταπραϋνει την επιδερμίδα ενώ κοιμάστε. Η μεταξένια φόρμουλά της γλιστράει στο πρόσωπο, το δροσίζει άμεσα και απορροφάται αμέσως, προσφέροντας τα πλούσια ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά της στην υπηρεσία των κυττάρων της επιδερμίδας. Η ευωδιά της λεβάντας δρα ως μια express αρωματοθεραπεία, ηρεμεί τις αισθήσεις και διώχνει το στρες, ενώ το κοκτέιλ των ευεργετικών συστατικών της αφήνει το πρόσωπο απαλό, αναζωογονημένο, ξεκούραστο και φυσικά φωτεινό- ιδανικός σύμμαχος για να "αναπληρώσουμε" (έστω σε επίπεδο skincare) τον ύπνο που μας λείπει!