Syoss Keratin: Η σειρά που δίνει το φιλί της ζωής στα μαλλιά!

Syoss Keratin: Η σειρά που δίνει το φιλί της ζωής στα μαλλιά!

Ξεχάστε την ταλαιπωρημένη, θαμπή όψη τους

Η Syoss είναι ένα brand που δημιουργήθηκε για να φέρει στο μπάνιο μας όλα τα δυνατά "χαρτιά" των hair experts σε θέμα περιποίησης και styling, και μάλιστα σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Keratin Hair Perfection έρχεται για να αναδομήσει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους υγιή όψη, ασύγκριτη ελαστικότητα και εκτυφλωτική λάμψη.

Η καινοτομική σύνθεση της σειράς, με 80% περισσότερη κερατίνη - πανομοιότυπη με αυτή των μαλλιών, αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά, εισχωρώντας εις βάθος στη δομή της τρίχας και αναπληρώνοντας τα επίπεδα κερατίνης της. Αποτέλεσμα: μαλλιά πλήρως αναδομημένα, 100% πιο δυνατά, με 100% περισσότερη ελαστικότητα και λάμψη!

Η σειρά περιποίησης αποτελείται από σαμπουάν 750ml, conditioner 500 ml για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά καθώς και serum 50ml, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανάμιξη με το σαμπουάν για ακόμη πιο εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

Ιδανικός συνδυασμός με τα προϊόντα φροντίδας, ώστε να διατηρήσετε το αποτέλεσμα και να προστατέψετε τα μαλλιά σας απο την ταλαιπωρία, η σειρά styling Syoss Keratin Style Perfection που αποτελείται από λακ και ειδικό mousse. Mε κερατίνη πανομοιότυπη με αυτήν της τρίχας, ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας για εντυπωσιακό styling και λαμπερό φινίρισμα.