Hypnôse: 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την θρυλική μάσκαρα της Lancôme!

Hypnôse: 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την θρυλική μάσκαρα της Lancôme!

Φέτος κλείνει 10 χρόνια στην beauty industry! 

Το 2004 η Lancôme έβαλε στο νεσεσέρ των beauty addicts μια νέα γενιά μάσκαρα που θα εξελισσόταν σε μια ολοκληρωμένη σειρά στην επόμενη δεκαετία. Μια πρωτοφανής συλλογή μάσκαρα για τις βλεφαρίδες που θα γινόταν το σημείο αναφοράς στο μακιγιάζ των ματιών, μια πραγματική επανάσταση στον υπερβολικό όγκο των βλεφαρίδων: η Hypnôse της Lancome έκανε τις βλεφαρίδες εκατομμυρίων γυναικών πιο καμπύλες και πιο μακριές,υπογράφοντας το πιο ακαταμάχητο βλέμμα!

Για να γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της, η Hypnôse εμφανίζεται πιο μαγευτική από ποτέ, με μια νέα απόλυτα μαύρη απόχρωση, η οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο στις limited editions των μάσκαρα. Με χρωστικές εξαιρετικής συγκέντρωσης σε οξειδίου του σιδήρου, η φόρμουλα black elixir, απορροφά και αιχμαλωτίζει το φως χαρίζοντας δραματικό, βαθύ, αινιγματικό βλέμμα.

Ιδανικός της "παρτενέρ", το Le Sourcils Pro, ένα νέο μολύβι φρυδιών, διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις. Χάρη στο διπλό του τελείωμα, εγγυάται μια φυσική γραμμή φρυδιών καθώς το χρωματιστό άκρο του ορίζει εκ νέου το σώμα του φρυδιού ενώ με την άλλη άκρη του φωτίζει το τόξο του .

hypnose1

Ιδού και 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την αγαπημένη σας Hypnôse:


1. Η σειρά Hypnôse είναι ο βασικός λόγος που η Lancôme είναι παγκόσμιος ηγέτης στο μακιγιάζ των ματιών στα brands πολυτελείας.
2. Είναι η Νο 1 σειρά μάσκαρα στην Ευρώπη (Νο1 στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία και στην Ισπανία).
3. Τα 10 τελευταία χρόνια, μια μάσκαρα Hypnôse πωλείται κάθε 10 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο.

4. Σχεδόν 60 εκατομμύρια μάσκαρες Hypnôse έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο από τη στιγμή του λανσαρίσματός της.
5. Η φόρμουλα Soft-Sculpt TM σε συνδυασμό με μια σύνθεση πολυμερών που προσφέρουν μήκος και κάλυψη είναι το κλειδί για την επιτυχία της Hypnôse την τελευταία δεκαετία.
6. Αποκλειστικά στην Lancôme, το βουρτσάκι PowerFULLTM διαθέτει σχεδόν 1000 τρίχες – αισθητήρες.
7. Η σειρά έχει κερδίσει πάνω από 130 βραβεία παγκοσμίως.
8. Η Daria Werbowy είναι η πρέσβειρα της Hypnôse πολλά χρόνια τώρα.
9. Το 2014, δέκα εθνικοί make –up artists της Lancôme από όλο τον κόσμο πρόσφεραν το όραμά τους για το βλέμμα Hypnôse, αποκωδικοποιώντας κάθε look βήμα προς βήμα σε online video.
10. Η Daria Werbowy είναι το πρόσωπο του επετειακού film για τα 10 χρόνια Hypnôse το οποίο θα αναρτηθεί σύντομα στο Lancome.com.