The Treatment Lotion: Το νέο θαύμα της La Mer!

The Treatment Lotion: Το νέο θαύμα της La Mer!

Πηγή ενέργειας για τα κύτταρα!

Είναι το ενδιάμεσο βήμα ανάμεσα στον καθαρισμό και την κρέμα ημέρας, εξίσου σημαντικό και με τα δύο: η νέα The Treatment Lotion της La Mer είναι μια πλούσια πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα, καθώς βοηθάει στην άμεση και γρήγορη φυσική ανανέωσή της.

Δροσερή, μεταξένια και ταυτόχρονα γεμάτη με τα πιο ευεργετικά συστατικά, εμποτίζει το δέρμα με το Miracle Broth, τον διάσημο "Θαυματουργό Ζωμό" της La Mer, που ουσιαστικά "επαναφορτίζει" τα κύτταρα, ξυπνάει την επιδερμίδα και μεταφέρει στο βάθος της τα ενυδατικά, περιποιητικά συστατικά της προετοιμάζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο για τα επόμενα βήματα φροντίδας της La Mer.

Στην καρδιά της The Treatment Lotion βρίσκεται ο χλωρόφυκος, ένα είδος άλγης που βρίσκεται στην έρημο, εκεί όπου ήταν κάποτε ο πυθμένας του ωκεανού. Το μεγάλο του ατού, ότι κατάφερε να προσαρμοστεί σε αυτές τις ακραίες συνθήκες και να αναβιώσει με μια σταγόνα νερό! Επιπλέον, η σύνθεση της The Treatment Lotion περιέχει 73 θαλάσσια μέταλλα που βελτιώνουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος.

Αποτέλεσμα: δροσερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, με καλύτερο τόνο και υφή, έτοιμη να επωφεληθεί στον απόλυτο βαθμό από το επόμενο βήμα φροντίδας!