Η Jo Malone κάνει άρωμα την ανοιξιάτικη βροχή!

Η Jo Malone κάνει άρωμα την ανοιξιάτικη βροχή!

Ήρθε η νέα αρωματική συλλογή London Rain 

Από την παστέλ μουντάδα μιας πρωινής βροχής μέχρι την δραματική καταιγίδα μιας νύχτας: τις διαφορετικές διαστάσεις μιας νεροποντής, που ένας κάτοικος του Λονδίνου γνωρίζει πολύ καλά, έκλεισε σε 4 αρωματικές δημιουργίες της η Jo Malone!

"Η αρχική ιδέα της Jo Malone ήταν να δημιουργήσει ένα πορτρέτο του Λονδίνου γεμάτο αρώματα, που να θυμίζει τις ρομαντικές και έντονα βροχερές μέρες," λέει η Master Perfumer, Christine Nagel η οποία θέλησε να φέρει κοντά την αστική ζωή με την δύναμη της φύσης.

Στο υδάτινο και καθαρό Rain & Angelica κρυστάλλινες ψιχάλες δροσιάς, ξυπνούν τα πάρκα στο Λονδίνο την αυγή. Μια αναζωογονητική ευωδιά, ζωντανεύει με την ποώδη αντζέλικα και το ζουμερό lime στη γήινη βάση του vetiver. Η ήρεμη πρωινή βροχή, ξυπνάει την wisteria που σκαρφαλώνει στους τοίχους των Λονδρέζικων σπιτιών στο Wisteria&Violet. Εμπλουτισμένο με το υπέροχο άρωμα από τα βρεγμένα πέταλα της βιολέτας και του νούφαρου, μεθυστικό όπως το άρωμα της βροχής.

Το White Jasmine& Mint θυμίζει απογευματινή νεροποντή που μουσκεύει τους πληθωρικούς κήπους με τα γιασεμιά, τους κρίνους, τα άνθη πορτοκαλιάς και τα τριαντάφυλλα. Εκκεντρικό με την μυρωδιά της άγριας μέντας, γοητευτικό και αναζωογονητικό. Στο Black Cedarwood & Juniper βγαίνει η αίσθηση της βροχής τα μεσάνυχτα. Δελεαστική, με την γήινη αίσθηση του κύμινου, τα φύλλα τσίλι και τα αρωματικά κέδρου.