Η Bobbi Brown λανσάρει συλλογή γυαλιών!

Η Bobbi Brown λανσάρει συλλογή γυαλιών!

Γιατί ποιος ξέρει καλύτερα τι κολακεύει το πρόσωπό μας από μια genius makeup artist;

"Με πολλή χαρά σας ανακοινώνω το λανσάρισμα της πρώτης μου συλλογής eyewear, που περιλαμβάνει γυαλιά οράσεως και ηλίου" έγραψε στο blog της πριν λίγο καιρό η Bobbi Brown.

"Πέρα από το γεγονός ότι είναι η πρώτη σειρά γυαλιών που δημιουργείται από makeup artist, αυτό που την κάνει τόσο cool είναι ότι η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη να ταιριάζει το σχήμα του προσώπου, τον τόνο της επιδερμίδας και το lifestyle σας. Όταν διαλέγουμε γυαλιά σχεδόν χρειάζεται να μαντέψουμε ποιος είναι ο ιδανικός σκελετός. Αν είστε τύπος aviator, ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο Dakota. Αν είστε glam girl δοκιμάστε το Lola ή το Kennedy- υπάρχει μια πρόταση για κάθε γυναίκα. Και αγόρια, μην ανησυχείτε, υπάρχουν και unisex σχέδια" εξήγησε η διάσημη makeup artist στο post της.

"Το σχήμα του προσώπου είναι αυτό που πραγματικά με ενέπνευσε να σχεδιάσω τα γυαλιά" δήλωσε στο elle.com. "Κάθε ένας μας έχει διαφορετικό πρόσωπο, γιαυτό είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο σχέδιο. Πάντα υπάρχει κάτι που δεν θα σου αρέσει στην επιλογή σου".

Όσο για το ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ ματιών όταν φοράς γυαλιά, η Bobbi Brown είπε στη συνέντευξή της: "Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η σκιά δίνει ένταση στα μάτια όταν φοράς γυαλιά, όμως στην πραγματικότητα, αυτή την δουλειά την κάνουν το liner και η μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες".