«Ανάποδα» ombre χείλη: 4 tips για τέλειο look!

«Ανάποδα» ombre χείλη: 4 tips για τέλειο look!

Και το νέο, must προϊόν για να τα δημιουργήσετε! 

Ένα νέο κεφάλαιο στο μακιγιάζ ανοίγει η L'Oréal Paris, με ένα προϊόν για τα χείλη που ανατρέπει τον ίδιο τον ορισμό του!

Το Glam Matte, είναι ένα lip gloss νέας γενιάς, πολυτελές, πλούσιο και έντονα ματ (!), με πουδρέ τελείωμα και βελούδινη αίσθηση. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που έχουν τα ματ lip gloss είναι ότι το τελείωμά τους στεγνώνει τα χείλη, δεν προσφέρει άνεση και το χρώμα δείχνει flat- τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει για το Glam Matte. Η πουδρέ υφή του ενισχύει την ένταση των χρωστικών ενώ παράλληλα διατηρεί τα χείλη ελαστικά και απαλά, εξασφαλίζοντας διάρκεια στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

GLAM MATTE

Το Glam Matte είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε ένα από τα πιο hot looks της σεζόν: το "ανάποδο" ombre για τα χείλη, πιο σκούρα στο κέντρο, πιο ανοιχτά στο περίγραμμα! Επιλέξτε τις αποχρώσεις Glam Matte που σας ταιριάζουν και ακολουθείστε τα tips του Karim Rahman, Global Make-up Designer της L'Oréal Paris:

1. Επιλέξτε δύο αποχρώσεις Glam Matte, τη μία πολύ πιο σκούρα από την άλλη.

2. Απλώστε μια πρώτη στρώση από την ανοιχτή απόχρωση, έτσι ώστε να καλύπτει παντού τα χείλη σας.

3. Ταμπονάρετε μια δεύτερη στρώση του Glam Matte στο κέντρο των χειλιών σας.

4. Ολοκληρώστε με μια πιο σκούρα απόχρωση ακριβώς στο κέντρο των χειλιών σας χωρίς να σβήσετε την υφή.

Extra tip: Για να αναδείξετε το ματ εφέ και να μπορέσετε να το διατηρήσετε, ό,τι και να κάνετε, πουδράρετε τα χείλη σας με διάφανη πούδρα, μόλις ολοκληρώσετε το ombre.