Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της η Drew Barrymore;

Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της η Drew Barrymore;

Και ποιο είναι το μυστικό της λάμψης της;

Η Drew Barrymore μίλησε πρόσφατα στο The Cut για το πώς αισθάνεται που πριν λίγα χρόνια ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό People ενώ αποκάλυψε και πώς φροντίζει την επιδερμίδα της.

"Ήταν πολύ ωραίο που με έβαλαν ξανά σε αυτή τη λίστα! Δεν θεωρώ αυτά τα πράγματα δεδομένα. Όμως δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι διαφορετικά. Ομορφιά για μένα είναι να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους, να έχουν αυτοπεποίθηση, μέσα από το beauty brand μου. Σκέφτομαι την ομορφιά σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η προσωπική μου, πάντως, ρουτίνα δεν έχε αλλάξει πολύ.

Πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα-και αυτό το τηρώ πιστά. Χρησιμοποιώ ένα καθαριστικό της facialist Christine Chin. Είναι πολύ ακριβό και αυτό εόναι περίεργο για μένα, επειδή χρησιμοποιώ brands φαρμακείου. Επίσης λατρεύω τα serum λεύκανσης, γιατί έχω δέρμα με κοκκινίλες και πολλές δυσχρωμίες και αυτά τα serum είναι σωτήρια.

Ταυτόχρονα πίνω "πράσινα" smoothies εδώ και χρόνια. Τα λατρεύω. Πηγαίνω και αγοράζω φρέσκα, όχι έτοιμα που βρίσκεις στα ψυγεία. Μου αρέσουν αυτά που φτιάχνονται μπροστά στα μάτια σου- και είνει εκπληκτικό πώς μπορούν δωσουν λάμψη στο πρόσωπο και να κάνουν καλό στον οργανισμό γενικά.

Κατά τα άλλα χρησιμοποιώ toners, προϊόντα λεύκανσης και όποιο concealer μπορώ να βρω, γιατί κοιμάμαι ελάχιστα. Επίσης μου αρέσουν τα σπρέι που φρεσκάρουν το μακιγιάζ, και το φιξάρουν, ώστε να μην αλλοιώνεται αν είσαι όλη μέρα στη δουλειά."