Μεγαδόσεις ενυδάτωσης σε μία σταγόνα!

Μεγαδόσεις ενυδάτωσης σε μία σταγόνα!

Στο νέο Skin Therapy Moisture Booster της Lancaster! 

Η επιδερμίδα μπορεί να διψάσει, να μην της αρκεί η καθημερινή φροντίδα περιποίησης και να χάσει τη λάμψη της. Αν παρατηρείτε συχνά αυτά τα συμπτώματα στον καθρέφτη σας, υπάρχει απάντηση: αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας είναι μια «ένεση» ενεργών συστατικών σε βάθος, που θα ενεργοποιήσουν και πάλι την ομορφιά του.

Με αυτό το στόχο η Lancaster δημιούργησε το Moisture Booster, ένα προϊόν που αναζωογονεί τα κουρασμένα και διψασμένα δέρματα. Η συμπυκνωμένη του φόρμουλα οξυγονώνει και «ανασταίνει» την επιδερμίδα, επαναφέροντας ζωτικές λειτουργίες, την ενέργεια και τη λάμψη της.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία O2 Fix System που εφοδιάζει την επιδερμίδα με την ιδανική ποσότητα οξυγόνου, ενισχύεται με το σύμπλεγμα Moisturizing Hyaluronic που συνδυάζει τρεις μορφές υαλουρονικού οξέως και αλάτων διαφορετικού μοριακού βάρους, που ρυθμίζουν τα επίπεδα ενυδάτωσης:


- Πολύ υψηλού μοριακού βάρους άλατα σχηματίζουν ένα είδος επιφανειακής επιδερμίδας που συγκρατεί την υγρασία, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και απαλότητα.
- Υψηλού και μεσαίου μοριακού βάρους άλατα απαλύνουν και γεμίζουν τις λεπτές γραμμές, ενώ επιβραδύνουν την εξάτμιση της υγρασίας.
- χαμηλού μοριακού βάρους άλατα αποκαθιστούν τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας δημιουργώντας αποθήκες νερού, ενώ συνδυαστικά με το παράγωγο σιλικόνης silanol, θωρακίζουν την επιδερμίδα από τις επιθέσεις των ενζύμων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας. Η ενυδατική δράση του ξεχωριστού αυτού συμπλέγματος ενισχύεται από το καρπούζι και τη γλυκερίνη.

Παράλληλα, η Lancaster έχει ενισχύσει τη φόρμουλα με το αποκλειστικό και ισχυρό αντιοξειδωτικό της σύμπλεγμα: οκτώ ισχυρά αντιοξειδωτικά στοιχεία (αγγελική, πογκάμια, πράσινος καφές, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, φλούδα από πικρό πορτοκάλι, λευκό τσάι, παράγωγα βιταμινών E και C, και ginkgo biloba) εξουδετερώνουν μέχρι και 95% των ελεύθερων ριζών που αναπτύσσονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση.


Το Skin Therapy Moisture Booster με τη λεπτόρευστη υφή του αφήνει ένα απαλό φιλμ στην επιδερμίδα και συνδυάζεται εύκολα με το προϊόν περιποίησης ημέρας ή νύχτας- κυριολεκτικά το φιλί της ζωής για την ταλαιπωρημένη, διψασμένη επιδερμίδα!