Lifting σε μπουκάλι!

Lifting σε μπουκάλι!

Η Avon λανσάρει μια φόρμουλα προηγμένης τεχνολογίας κατά της χαλάρωσης! 

Γνωρίζοντας αυτό που θέλουν οι γυναίκες, δηλαδή ένα πρόσωπο σφιχτό, ανορθωμένο και νεανικό, οι επιστήμονες της Avon ανέπτυξαν ένα προηγμένο προϊόν ανόρθωσης που στοχεύει στα ορατά σημάδια της χαλάρωσης.

Ο λόγος για το νέο Σέρουμ Σύσφιγξης & Αναδόμησης ANEW Clinical Infinite Lift που συσφίγγει, αναδομεί, καθορίζει και περιγράφει την όψη της επιδερμίδας. Η ειδική Αγωγή ANEW Clinical Infinite Lift είναι κατάλληλη για τις περιοχές που είναι επιρρεπείς στη χαλάρωση, και βοηθά σε ένα συνολικό αποτέλεσμα ανόρθωσης που αφήνει την επιδερμίδα ορατά πιο νεανική και σφιχτή.

Το ANEW Clinical Infinite Lift είναι ένας νέος επαναστατικός τρόπος για την αντιμετώπιση της φυσικής χαλάρωσης της επιδερμίδας. Στην αναζήτηση αντιγηραντικών συστατικών που θα βοηθούσαν ώστε το προϊόν να δίνει πολυδιάστατη εμφανή ανόρθωση, οι επιστήμονες της Avon στράφηκαν στα πεπτίδια, τα οποία είναι ενώσεις που αποτελούνται από τα αμινοξέα που βρίσκονται στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι το σύμπλοκο PolyPeptide Lift Complex ( εκκρεμεί κατοχύρωση πατέντας ) που περιέχεται στο Σέρουμ Σύσφιξης & Αναδόμησης ANEW Clinical Infinite Lift.

Ακόμα και η συσκευασία του είναι ειδικά μελετημένη: διαθέτει μια μοναδική ρολέτα εφαρμογής για τις τέσσερις βασικές ζώνες του προσώπου οι οποίες είναι επιρρεπείς σε χαλάρωση (μάγουλα, πηγούνι, ευρύτερη περιοχή πηγουνιού, σαγόνι) για ακόμα πιο στοχευμένη εφαρμογή και δράση.

Διατίθεται αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων Avon