Απόκτησε την κοιλιά που πάντα ονειρευόσουν!

Απόκτησε την κοιλιά που πάντα ονειρευόσουν!

Tα Μedicosmetic σε βοηθούν με 4 επαναστατικές μεθόδους

Όταν δεν έχεις την κλασική μεσογειακή φιγούρα, που τείνει να έχει τοπικό πάχος στους γοφούς, αλλά αντιθέτως τα λιποκύτταρά σου σωρεύονται στην περιοχή της κοιλιάς. Όταν έχεις «λιώσει» στον διάδρομο και την αεροβική γυμναστική, ενώ έχεις δοκιμάσει παράλληλα οποιαδήποτε δίαιτα έχει πέσει στα χέρια σου... χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα, τότε ήρθε η ώρα για δραστικές λύσεις! Εμείς προτείνουμε 4 τρόπους, που θα σε βοηθήσουν να αποχαιρετήσεις το τοπικό πάχος στην κοιλιά και να φορέσεις επιτέλους εκείνα τα κολλητά μπλουζάκια, που είχες κρύψει στο βάθος της ντουλάπας...

Carbo CareΤΜ

Αποτελεί την τελευταία λέξη στην Ιατρική Κοσμετολογία. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία επεμβατική θεραπεία με διπλή δράση! Μέσω μίας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης συσκευής, διοχετεύονται μικρές ποσότητες αδρανούς αερίου στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, το οποίο έχει την ιδιότητα να διασπά τα λιποκύτταρα! Ταυτόχρονα, επειδή το Carbo CareTM λειτουργεί αυτόλογα, ο οργανισμός μας αντιλαμβάνεται το αδρανές αέριο και εμπλουτίζει με οξυγόνο την περιοχή. Έτσι, έχουμε καλύτερη μικροκυκλοφορία και πιο εύκολη αποβολή των προϊόντων του μεταβολισμού. Το Carbo CareTM είναι η ιδανική μέθοδος για εκείνους που θέλουν πολύ άμεσα και με διάρκεια αποτελέσματα (τουλάχιστον 2 χρόνια, με μία επαναληπτική συνεδρία ανά 6μηνο), μέσα από μία επεμβατική, ανώδυνη και πολύ στοχευμένη διαδικασία.

Σονόλυση

Αποτελεί μία μη επεμβατική θεραπεία, η οποία έχει επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Με τρόπο εντελώς ανώδυνο, οι ειδικοί δρουν επάνω στα λιποκύτταρα, καταλύοντας τη δομή του λιπώδους ιστού. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης, ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πίνουμε αρκετό νερό, για να βοηθήσουμε όλη τη διαδικασία. Έτσι, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, που διαρκεί περίπου 20 λεπτά, έχουμε σαφή μείωση πόντων στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ ταυτόχρονα σμιλεύεται η σιλουέτα και βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος, καθώς με τη Σονόλυση μπορούμε να καλύψουμε μεγάλη επιφάνεια του σώματος σε κάθε συνεδρία.

Ραδιοανάπλαση

Όταν το ζητούμενο είναι η σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς, τότε η μέθοδος της Ραδιοανάπλασης θα σε εντυπωσιάσει! Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλείται σύσφιξη και πλήρης αναδόμηση του δέρματος, ενώ ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ουλές, χωρίς πόνο και χωρίς καμία παρενέργεια!

Λιποαναρρόφηση / Κοιλιοπλαστική

Σε περιπτώσεις που απαιτείται να απομακρυνθεί μεγάλη ποσότητα λίπους από την περιοχή της κοιλιάς, μπορούμε να καταφύγουμε στη λύση της λιποαναρρόφησης σε συνδυασμό με κοιλιοπλαστική, ώστε να σμιλεύσουμε την περιοχή και να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Με τη συγκεκριμένη επέμβαση, μπορούμε να διορθώσουμε σημαντικά τη χαλάρωση που παρατηρείται στην περιοχή της κοιλιάς, μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους. Βελτιώνεται αισθητά η όψη του δέρματος, ενώ ενισχύεται και το μυϊκό τοίχωμα. Με τις νέες τεχνικές, καθώς και την εξελιγμένη τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας, υπάρχει ελάχιστος μετεγχειρητικός πόνος, ενώ το αποτέλεσμα βελτιώνεται ημέρα και με την ημέρα.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των Medi Cosmetic, Μαρία Χατζηαναστασίου. www.medicosmetic.gr