Το όπλο κατά της κυτταρίτιδας βρίσκεται στην... γκαρνταρόμπα σας!

Το όπλο κατά της κυτταρίτιδας βρίσκεται στην... γκαρνταρόμπα σας!

Ένα item που δεν θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας! 

Η κυτταρίτιδα είναι μια μάχη που, θεωρητικά τουλάχιστον, πρέπει να δίνουμε καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι περισσότερες από εμάς εντατικοποιούμε τις προσπάθειες με το που μπει η άνοιξη- όμως έστω και αυτή την (σχετικά) τελευταία στιγμή μπορούμε να πάρουμε το πάνω χέρι!

Η κοσμετολογία ανακαλύπτει καθημερινά μόρια, φόρμουλες και τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό μας για τέλεια σιλουέτα, και μία από αυτές είναι η νέα Βερμούδα Σύσφιξης & Σμίλευσης ΝΙVEA Q10 Plus!

Το μυστικό της νέας Βερμούδας Σύσφιξης & Σμίλευσης ΝΙVEA Q10 Plus βρίσκεται στην προηγμένη ελαστική ύφανση, με μικρό-κάψουλες Q10 που περιέχονται εσωτερικά του υφάσματος. Με την τεχνολογία «μαλακής συμπίεσης», οι μικρό-κάψουλες Q10 ακριβώς όπως και οι πέρλες μπάνιου, απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά τους, σε κάθε σας κίνηση. Χάρη στη στενή, αλλά άνετη εφαρμογή της και το μασάζ που πραγματοποιείται ενώ κινείστε αυτή η Βερμούδα χαρίζει σφριγηλή επιδερμίδα και υπέροχη σιλουέτα.

nivea

Σύμφωνα με την Dr. Yvonne Neumann, Μέλος του Τμήματος Global Research & Development Body Care της Beiersdorf, «Η χρήση Cosmeto-textile ινών που έχουν υφανθεί κατάλληλα για να προσφέρουν περιποίηση στην επιδερμίδα, αποτελεί μια τεράστια τάση στις μέρες μας. Δρουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα μέσα από την υψηλή τεχνολογία έκχυσης ουσιών που ενεργοποιείται με την κίνηση. Για εμάς, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι αυτά τα υφάσματα λειτουργούν ως ένα σύστημα σμίλευσης της σιλουέτας ενώ εσείς κινείστε.»

Η μεγαλύτερη πρόκληση για το τμήμα έρευνας της Nivea ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος συνδυασμός μεταξύ των μικρο-κάψουλων, της καλλυντικής σύνθεσης και του απαραίτητου βαθμού συμπίεσης. Για να δημιουργηθεί ένα προϊόν που θα είναι άνετο στην εφαρμογή, σχεδόν αόρατο και συγχρόνως να προσφέρει ελευθερία κινήσεων, η Nivea συνεργάστηκε με την εταιρία Tanatex, κορυφαία στον τομέα παραγωγής υφασμάτων προηγμένης τεχνολογίας. Φορώντας την καθημερινά, θα δείτε άμεσα τη διαφορά: πιο επίπεδη κοιλιά, πιο σφικτούς γλουτούς και μηρούς, αλλά και αισθητά πιο βελτιωμένο το ανάγλυφο της επιδερμίδας.

Την Βερμούδα Σύσφιξης & Σμίλευσης ΝΙVEA Q10 Plus μπορείτε να τη φοράτε όλη μέρα, επάνω από εσώρουχο, ενώ κινείστε στο δρόμο, στη δουλειά, στον καναπέ ή ενώ αθλείστε. Ακόμα και με την παραμικρή κίνηση, οι ενσωματωμένες μικρό-κάψουλες Q10 απελευθερώνουν το περιεχόμενό τους και δρουν άμεσα και αποτελεσματικά στο πρόβλημα. Για καλύτερα αποτελέσματα, φορέστε την για 6 ώρες την ημέρα. Είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο πλυντήριο, διατηρώντας την αποτελεσματικότητά της για μέχρι και 30 πλύσεις.