Dolce: Το νέο, φινετσάτο άρωμα των Dolce&Gabbana!

Dolce: Το νέο, φινετσάτο άρωμα των Dolce&Gabbana!

΄Ενα κοκτέιλ αφιερωμένο στον νεανικό έρωτα! 

«Η ευγένεια της ψυχής, η κομψότητα των καθημερινών κινήσεων, η χαρά του να μοιράζεσαι από γενιά σε γενιά, η αβίαστη τελειότητα ενός απλού λευκού λουλουδιού. Αυτή είναι η εικόνα της Σικελίας που κουβαλάω μέσα μου και αυτή αποτυπώνεται σε αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα», λέει ο Domenico Dolce για το νέο αρωματικό αριστούργημα του οίκου ενώ ο Stefano Gabbana δίνει μία ακόμα διαφορετική διάσταση: «To Dolce είναι ένα σύγχρονο άρωμα εμπνευσμένο από μια ανάμνηση. Η πρωτοτυπία δεν βρίσκεται ακριβώς στον τρόπο που δημιουργήθηκε -με τη χρήση παραδοσιακών αποσταγμάτων και άλλων, ολοκαίνουργιων συστατικών-, αλλά στο γεγονός ότι αποτελεί την ενσάρκωση ενός νεανικού έρωτα, σε άρωμα. Ένα άρωμα που θα μπορέσει, χάρη στην αθωότητά του, να διατηρήσει τη νεανική του ζωντάνια».

Το Dolce είναι ένα απαλό, θηλυκό μίγμα από λευκά λουλούδια. Ανοίγει με έντονα χρώματα και μια γλυκιά, ευωδιαστή έκρηξη από φύλλα neroli και άνθη papaya, τα οποία δημιουργούν ένα υπέροχο οσφρητικό μπουκέτο. Ο μοναδικός και γενναιόδωρος συνδυασμός του λευκού νούφαρου και του γεμάτου αυθάδεια λευκού ασφοδέλου, ταιριάζει τέλεια με τη λευκή αμαρυλλίδα. Αυτή η λουλουδάτη αρωματική υπογραφή αντισταθμίζεται από τις νότες που βρίσκονται στο παρασκήνιο: ζεστές νότες musk και πολύπλοκες νότες cashmeran που αφήνουν τον αισθησιακό απόηχό τους, ανακατεμένου με γήινες νότες από ξύλα και πικάντικα μπαχαρικά.

gab

Όσο για το μπουκάλι του, θυμίζει vintage άρωμα. Το παχύ, διαφανές γυαλί του, διαθέτει απαλές καμπύλες, δανεισμένες από το σύγχρονο ντιζάιν. To μπουκάλι αποκαλύπτει τις λαμπερές ανταύγειες του περιεχομένου του σε φωτεινό πράσινο χρώμα, όπως ακριβώς τα φύλλα neroli που βρίσκονται μέσα του. Το καπάκι σε σχήμα άνθους αποτίνει φόρο τιμής στα έθιμα της Σικελίας, όπως τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά των ζαχαροπλαστών που μοιάζουν με αγαλματάκια. Η τελική και πιο προσωπική πινελιά: το Dolce φέρει υπογεγραμμένο το όνομά του με μαύρο μελάνι, ένα αντίγραφο της υπογραφής του πατέρα του Domenico Dolce!

Το short film του Dolce που ήδη προβάλλεται, έχει κάνει αίσθηση, φέρει την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη Giuseppe Tornatore και έχει ως πρωταγωνίστρια στην 20χρονη Καναδέζα μοντέλο Kate King που με αυτό το διαφημιστικό κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη.Ο ίδιος ο Domenico Dolce ήταν ο φωτογράφος της έντυπης διαφημιστικής καμπάνιας, σε συνεργασία με τον Stefano Gabbana σαν Creative Director. Αυτή ήταν η πρώτη του φορά πίσω από το φακό για λογαριασμό ενός αρώματος Dolce&Gabbana.