Beauty μυστικά από τα παρασκήνια του Mad Men!

Beauty μυστικά από τα παρασκήνια του Mad Men!

5 beauty facts που δεν γνωρίζατε

Λίγο πριν την πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν της σειράς, η επικεφαλής makeup artist Lana Horochowski αποκάλυψε στο περιοδικό allure μυστικά από τα beauty looks των πρωταγωνιστριών!

1. Το κραγιόν της Joan δεν είναι κόκκινο. "Είναι η πιο συχνή ερώτηση που μου κάνουν- ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν της Joan. Το θέμα είναι πως σχεδόν ποτέ δεν ειναι κόκκινο! Συνήθως φοράει απαλό ροζ, όπως το Baby Lips της Laura Mercier ή το Fanfare της MAC. Τα χείλη της Christina Hendricks έχουν από μόνα τους ένα ζωηρό χρώμα.

2. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Peggy: "Η Peggy είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατηθεί όρθια μέσα στην παντοδυναμία των αντρών. Φοράει πάντα το ίδιο κραγιόν και το eyeliner είναι κάπως "βιαστικό". Την αφήνουμε να έχει γυαλάδες και σχετικά χαλασμένα μαλλιά, καθώς περνάει η μέρα, ώστε να ειμαστε συνεπείς με τον χαρακτήρα της."

3. Η μεταμόρφωση της Megan ήταν ξαφνική. "Αρχικά δεν ξέραμε τι επρόκειτο να συμβεί στη Megan, γιατί ήταν απλά μια γραμματέας. Όμως ξαφνικά έγινε η σύζυγος του Don και σταρ του σινεμά. Οπότε πραγματικά μεταμορφώθηκε από την τέταρτη στην πέμπτη σεζόν.

4. Η Betty και η Joan είναι αρκετά παρεμφερεις. "Ανήκουν σε διαφορετικό ηλικιακό group από την Megan. Έχουν ένα στυλ που αγγίζει τα 50s.

5. Κάθε look είναι απόλυτα ακριβές με την εποχή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. "Πρέπει να κάνω έρευνα για την κάθε λεπτομέρεια. Ακόμα και για το σχήμα των νυχιών. Καθώς μπήκαμε στα '60s, έγινε πιο εύκολο. Για να εμπνευστώ μελετάω κυρίως διαφημίσεις της εποχής, γιατί μέσα από αυτές βλέπεις ποια καλλυντικά άρχισαν να χρησιμοποιούνται απο τις γυναίκες. Από τη στιγμή που πωλούνταν, μπορούμε να το δείξουμε και στην σειρά."