Toπικό πάχος και κυτταρίτιδα τέλος με μια νέα επαναστατική μέθοδο!

Toπικό πάχος και κυτταρίτιδα τέλος με μια νέα επαναστατική μέθοδο!

Γνωρίστε την αποκλειστική μέθοδο της Σονόλυσης, που αποτελεί τον νέο δυνατό σύμμαχο κάθε γυναίκας ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα!

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο οι πρώτες σκέψεις για το πώς θα βγούμε στην παραλία, αρχίζουν να μπαίνουν στο μυαλό μας. Χρειαζόμαστε μία άμεση και αποτελεσματική λύση, για να απομακρύνουμε το τοπικό πάχος σε κοιλιά ή γλουτούς και να εξαφανίσουμε την "όψη φλοιού πορτοκαλιού" της κυτταρίτιδας , που φαίνεται να έκανε την επανεμφάνισή της τον Χειμώνα. Δεν βρήκαμε απλώς τη λύση! Ανακαλύψαμε τη Σονόλυση!

Τι είναι η Σονόλυση;
Πρόκειται για μία νέα μέθοδο, όπου χρησιμοποιούμε τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσουμε ακριβώς επάνω στα λιποκύτταρα, με στόχο να αυξήσουμε τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Όταν δρούμε με τη Σονόλυση τοπικά, όπως στα ψωμάκια, την κοιλιά, τους γλουτούς κ.α., δημιουργούμε ισχυρά μηχανικά κύματα που προκαλούν τη διάλυση του λιπώδους ιστού, ώστε να επιτρέψουν στο εγκλωβισμένο λίπος να απελευθερωθεί και να αποβληθεί από τον οργανισμό. Πραγματοποιούμε με άλλα λόγια, αυτό που είναι αδύνατο να γίνει από μόνο του, καθώς το σωρευμένο τοπικό λίπος απαιτεί "ειδική μεταχείριση" για να μπορέσει να απορριφθεί από τον οργανισμό.

Για την κυτταρίτιδα, τα αποτελέσματα είναι εξίσου θεαματικά. Όπως γνωρίζουμε, με την πάροδο του χρόνου, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης χάνουν τη συνοχή τους, με αποτέλεσμα το χόριο (η δεύτερη στοιβάδα του δέρματος) να λεπταίνει. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, σε συνδυασμό με την κακή διατροφή, το κάπνισμα κ.α., είναι να διαγράφονται έντονα τα "βουναλάκια" λίπους που έχουν συγκεντρωθεί κάτω από την επιδερμίδα, γνωστά και ως κυτταρίτιδα. Η Σονόλυση, στοχεύει ακριβώς στον λιπώδη ιστό με υπέρηχους που φτάνουν έως και τα 50 Κhz, για να έχουμε δράση που φτάνει από 5 έως 8cm στο σημείο όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Η διαφορά της Σονόλυσης, με άλλες μεθόδους, πέρα από την ισχύ και την αποτελεσματικότητά της που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, είναι ότι δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα, αλλά καταλύει τη δομή του λιπώδους ιστού, για να έχουμε άμεσα και εμφανέστατα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού, αλλά και του ολικού πάχους.

Η δύναμη της Σονόλυσης όμως δεν σταματά εκεί! Στόχος δεν είναι μόνο η λιπόλυση, αλλά και η αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας, για να έχουμε μία σμιλευμένη σιλουέτα. Με τη συγκριμένη μέθοδο, πραγματοποιούμε μία διέγερση των ινοβλαστών που παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο, δηλαδή τα συνδετικά συστατικά που κρατούν τα κύτταρα ενωμένα. Έτσι, αποκαθίσταται πλήρως η περιοχή στην οποία εφαρμόζουμε τη μέθοδο, προσδίδοντας ελαστικότητα και λεία όψη.

Η Σονόλυση, αποτελεί το μέλλον για την περιποίηση του σώματος, την εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη λιποαναρρόφηση, αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ολικού και τοπικού πάχους. Στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, εφαρμόζουμε τη Σονόλυση με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ παρέχουμε και εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση με κάθε πρόγραμμα, για να φθάσουμε ακόμα πιο γρήγορα στον επιθυμητό στόχο.