Άνοιξη στο Παρίσι!

Άνοιξη στο Παρίσι!

Ένα μαγικό ταξίδι μέσα από το νέο Paris Premieres Roses του Yves Saint Laurent 

 

 

Σαν μια βόλτα σε ένα κήπο στην καρδιά της Πόλης του Φωτός όπου ανθίζουν τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα- έτσι περιγράφει τη νέα βερσιόν του διαχρονικού Paris ο αρωματοποιός του,Dominique Ropion.

Το Paris Premieres Roses Eau de Toilette Légère είναι μια σπινθηροβόλα ερμηνεία του Paris, του θρυλικού αρώματος της Sofia Grojsman, που αναπαριστά την αρωματική ένταση των λουλουδιών που μόλις άνθισαν.

Kρυστάλλινη νότα κορυφής, μια νότα άγριου τριαντάφυλλου που φλερτάρει με μια συμφωνία φύλλων βιολέτας και μια τρυφερή, ηλιόλουστη νότα neroli, για να αφυπνίσει τις αισθήσεις με φωτεινή φρεσκάδα. Στις νότες καρδιάς συναντάμε λευκές καμπανούλες και ζωηρές πράσινες νότες μιας αρμονίας μιγκέ, στη συνέχεια το τριαντάφυλλο Δαμασκού βγαίνει στο προσκήνιο με τις πουδρέ πτυχές του ενώ ακολουθεί ένα λαμπερό μπουκέτο από νότες παιώνιας. Στη βάση, οι νότες λευκού μόσχου αναμετρώνται με τις νότες τριαντάφυλλου, ενώ μια αρμονία σανδαλόξυλου ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Το θρυλικό, πολύεδρο μπουκάλι του Paris Premieres Roses λάμπει σαν διαμάντι, σε μια απαλή ροζ απόχρωση. Το κουτί, με τη νέα του λουλουδάτη υπογραφή, απηχεί τις υποσχέσεις μιας ανοιξιάτικης λιακάδας και επιστεγάζει την απόλυτη ωδή στη θηλυκότητα.